Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sorin Blejnar, adus cu mandat la DNA Ploiesti. Fostul sef ANAF este inculpat intr-un dosar penal - surse

Hotnews Hotnews,
 Sorin Blejnar, adus cu mandat la DNA Ploiesti. Fostul sef ANAF este inculpat intr-un dosar penal - surse

Sorin Blejnar, fost sef al ANAF a fost adus luni cu escorta la DNA Ploiesti. El nu a facut declaratii inainte sa intre la intalnirea cu procurorii, dar potrivit unor surse judiciare ar avea calitatea de suspect intr-un dosar al procurorilor DNA. continuă pe Hotnews

Sorin Blejnar, adus cu mandat la DNA Ploiesti. Fostul sef al Fiscului este acuzat de trafic de influenta

Sorin Blejnar, fostul presedinte ANAF, a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti. Din primele informatii, el este acuzat de trafic de influenta.

Sorin Blejnar, adus cu mandat la DNA Ploiesti

Sorin Blejnar, fostul presedinte ANAF, a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti. inca nu se stie in ce dosar a fost adus pentru declaratii.

UPDATE Sorin Blejnar, fost sef ANAF, a fost retinut dupa ce a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti Procurorii acuza o mita de peste 13 mil. lei in dosar

Procurorii DNA Ploiesti au decis retinerea lui Sorin Blejnar, fost sef Fiscului, acesta fiind acuzat de trafic de influenta intr-un dosar in care el si alti functionari implicati ar fi primit peste 13 mil. lei pentru acordarea de contracte de catre ANAF.

Sorin Blejnar, chemat cu mandat la DNA. Surse: Fostul sef ANAF, suspect intr-un nou dosar de coruptie (VIDEO)

Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, a fost adus luni dimineata cu mandat la sediul DNA Ploiesti, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, acesta ar avea calitatea de suspect intr-un nou dosar de coruptie. Mai mu.

Blejnar a fost retinut in urma audierilor de la DNA Ploiesti intr-un nou dosar in care e acuzat de trafic de influenta

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, audiat timp de aproape cinci ore la DNA Ploiesti intr-un nou dosar in care este acuzat de trafic de influenta, a fost retinut de procurori. El ar fi intervenit, in 2011, in favoarea unei firme cu activitate in domeniul.

Fostul sef al Fiscului Sorin Blejnar da explicatii la DNA Ploiesti. Surse: El are calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a fost adus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de coruptie. Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat in calitate de suspect.

BREAKING NEWS. Fostul sef al Fiscului Sorin Blejnar este audiat ca suspect, intr-un nou dosar penal. DNA il acuza ca a acordat contracte preferentiale la ANAF. Denuntatorul este cumparatorul de influenta din dosarul lui Blaga

Fostul sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar a fost adus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de trafic de influenta, in legatura cu acordarea unui contract de achizitii al ANAF. Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat in calitate de suspect.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, la DNA Ploiesti

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar s-a prezentat in aceasta dimineata la DNA Ploiesti, transmit televiziunile de stiri.

Fostul presedinte al ANAF, Sorin Blejnar, retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta

Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala A. ) a fost retinut pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Procurorii de la DNA Ploiesti il.

Fostul presedinte al ANAF, Sorin Blejnar, retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta (VIDEO)

Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala A. ) a fost retinut pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Procurorii de la DNA Ploiesti il.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )