Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sorin Cimpeanu: Aproape 200.000 de persoane din sistemul de invatamant din Romania doresc vaccinarea anti-Covid

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Aproape 200.000 de persoane din sistemul de invatamant din Romania doresc vaccinarea anti-Covid

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat, miercuri seara, ca aproape 200. 000 de persoane din sistemul de invatamant din Romania doresc vaccinarea. Aproape 50% din personalul preuniversitar doreste. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu, despre protestul de la o scoala din Sectorul 2 unde a fost schimbat directorul: E responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti I-am cerut situatia numirilor in scoli, nu a dat-o

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu sustine ca inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti este responsabil pentru situatia care a dus la organizarea unui protest ca urmare a schimbarii din functie a directoarei scolii Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei. Este responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti. Desi am cerut situatia numirii in scoli, inclusiv in scoala Maica Domnului, unde stiu ca sunt probleme, nici pana la aceasta ora nu a pus-o la dispozitia ministerului, ceea ce este o problema de autoritate a ministrului si a ministerului, a declarat ministrul Educatiei, potrivit News. ro.

Sorin Cimpeanu, despre examenele nationale din 2021: Am stabilit ca ele sa se deruleze cu prezenta fizica Teamatica va trebui sa fie adaptata la ceea ce au asimilat elevii

Examenele nationale pentru anul scolar 2020 2021 ar urma sa se desfasoare la datele deja stabilite, insa materia pentru evalurai va fi adaptata in functie de cunostintele asimilate de elevii. Anuntul a .

Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Acesta a precizat ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in.

Elevii ar putea fi chemati la scoala si sambata. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online deoarece nu au avut internet sisau dispozitivele necesare. Pentru acestia, vor fi organizate ore.

Cimpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din scoli si licee vor sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, in exclusivitate la Antena 3, ca aproape 50% dintre profesorii din invatamantul preuniversitar au declarat pana acum ca vor sa se vaccineze. Ministrul a subliniat ca vaccinarea este una dintre masurile importante de care ar depinde redeschiderea scolilor la data de 8 februarie.

Profesorii care fac ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei pe luna, pentru fiecare elev. Ce spune Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca profesorii care vor face ore remediale, pentru recuperarea materiei, vor primi o suma de 200 de lei pentru fiecare elev care participa, pe luna. Mai mult decat.

Sorin Cimpeanu, despre recuperarea cursurilor pierdute: Daca e nevoie de organizare la nivelul zilei de sambata, va decide fiecare cadru didactic in functie de volumul pierderilor

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a precizat ca o eventuala recuperare in zilele de sambata a cursurilor pierdutedepinde de decizia cadrelor didactice. Ministrul Educatiei, despre recuperarea.

Sorin Cimpeanu vrea dublarea sumei alocate pentru bursele elevilor: Sa nu mai fie burse de 4 lei, de 8 lei, absolut ridicole!

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca sustine cresterea bugetului alocat pentru bursele elevilor de la 270 la 530 de milioane de lei, deoarece nu vrea sa mai auda de burse absolut ridicole de 4 .

Ministrul Educatiei: in multe scoli, 2 din 3 angajati doresc sa se vaccineze impotriva coronavirusului

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti pentru Libertatea ca datele partiale arata ca sunt multe scoli unde circa 66% dintre angajati doresc sa se vaccineze impotriva coronavirusului, insa exista si scoli unde intentia este mai scazuta. El precizeaza ca rezultatul sondajului facut in randul profesorilor nu conditioneaza decizia de deschidere a scolilor din data de 8 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )