Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorin Cimpeanu vrea dublarea sumei alocate pentru bursele elevilor: Sa nu mai fie burse de 4 lei, de 8 lei, absolut ridicole!

B1 B1,
Sorin Cimpeanu vrea dublarea sumei alocate pentru bursele elevilor: Sa nu mai fie burse de 4 lei, de 8 lei, absolut ridicole!

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca sustine cresterea bugetului alocat pentru bursele elevilor de la 270 la 530 de milioane de lei, deoarece nu vrea sa mai auda de burse absolut ridicole de 4 . continuă pe B1

SORIN CIMPEANU: Examenele nationale se doresc a fi organizate la aceeasi data, in aceeasi structura, in format fizic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, sambata dimineata, ca tematica pentru examenele nationale ar putea fi adaptata, subliniind ca se dorestea ca acestea sa fie organizate la aceeasi data, in format fizic.

Sorin Cimpeanu: Elevii vor face ore suplimentare de educatie remediala pentru a recupera materia care nu a fost asimilata in timpul invatamantului online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat joi seara pentru B1 TV ca, odata cu inceperea scolii in format clasic, elevii vor desfasura ore suplimentare pentru recuperarea materiei care nu a fost asimilata.

Elevii ar putea fi chemati la scoala si sambata. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online deoarece nu au avut internet sisau dispozitivele necesare. Pentru acestia, vor fi organizate ore.

Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Acesta a precizat ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in.

Sorin Cimpeanu, despre protestul de la o scoala din Sectorul 2 unde a fost schimbat directorul: E responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti I-am cerut situatia numirilor in scoli, nu a dat-o

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu sustine ca inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti este responsabil pentru situatia care a dus la organizarea unui protest ca urmare a schimbarii din functie a directoarei scolii Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei. Este responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti. Desi am cerut situatia numirii in scoli, inclusiv in scoala Maica Domnului, unde stiu ca sunt probleme, nici pana la aceasta ora nu a pus-o la dispozitia ministerului, ceea ce este o problema de autoritate a ministrului si a ministerului, a declarat ministrul Educatiei, potrivit News. ro.

Ministrul Sorin Cimpeanu: Sunt foarte multi elevi care risca sa nu aiba mediile incheiate in semestrul intai

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca unul dintre indicatorii care vor sta la baza deciziei privind reinceperea scolii in format clasic dupa.

Sorin Cimpeanu: Examenele nationale din 2021 nu vor fi anulate si nici decalate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a avut, joi, discutii cu sindicalistii din invatamant si cu reprezentanti ai organizatiilor din domeniu si a precizat intr-o conferinta de presa ca nu s-a luat in considerare anularea sau decalarea examenelor nationale din 2021: Pentru predictibilitate, examenele nationale trebuie sa se deruleze la datele planificate, cu prezenta fizica.

SORIN CIMPEANU: Sindicatele, elevii si parintii doresc redeschiderea scolii pe 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ieri ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: 237.000 de elevi nu au acces la internet, iar 287.000 nu au avut acces la echipamente IT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca 237. 000 de elevi nu au in acest moment acces la internet, iar 287. 000 nu au avut acces la echipamente.

Sorin Cimpeanu: invatamantul online a generat pierderi care ar trebui compensate intr-o cat mai mare masura

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat vineri seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca primul semestru se va incheia asa cum a inceput, online. De asemenea, demnitarul a explicat faptul ca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )