Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sorin Cimpeanu, despre camasa folosita la vaccinare: Este folosita de insulino-dependenti

Hotnews Hotnews,
 Sorin Cimpeanu, despre camasa folosita la vaccinare: Este folosita de insulino-dependenti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a spus despre camasa cu maneca decupata pe care a imbracat-o la vaccinarea anti-Covid ca este folosita de persoanele care fac insulina. Ministrul a precizat ca tatal sau este dependent de insulina. continuă pe Hotnews

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza, care face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar, dar este un.

Sorin Cimpeanu, despre focarul de la Scoala 28: Este un lucru care ne ingrijoreaza. Face parte din categoria elementelor principale din discutia de pe 2 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, pe B1 TV, despre focarul de la Scoala nr 28. iti face frica. E frica de necunoscut, fricafireasca, frica de un focar. Dar este,.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, despre reprogramarea cadrelor didactice la vaccinare: Se amana din motive obiective, factorul limitativ fiind acela al numarului de doze de vaccin disponibile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in platoul B1 TV despre amanarea vaccinarii, in cazul unor cadre didactice, dispusa in contextul in care nu mai sunt suficiente doze de vaccin in tara, iar.

Sorin Cimpeanu: Disponibilitatea de vaccinare si gradul de vaccinare - factor important, dar nu determinant pentru redeschiderea scolilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, subliniaza ca in decizia de redeschidere a scolilor factorul determinant va fi evolutia situatiei epidemiologice si a ratei de infectare din fiecare localitate.

Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, pe B1 TV, ca 110. 600 de angajati din invatamant s-au programat deja pentru a fi vaccinati anti-COVID-19, iar 18. 600 de angajati au primit deja.

SORIN CIMPEANU: 80.000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca 80. 000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, iar dintre acestia 6. 000 s-au imunizat deja.

Sorin Cimpeanu spune ca Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca personalul din sistemul de educatie va a.

Cimpeanu, despre posibilul focar cu noua tulpina a coronavirusului: Este la scoala 28 Interesul major pentru deschiderea scolilor se pastreaza

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus, duminica, faptul ca interesul major ramane deschiderea scolilor in 8 februarie, declaratia fiind facuta dupa aparitia unui posibil focar cu tulpina britanica a noului coronavirus la o scoala din Bucuresti.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Tematica de examen pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat va fi adaptata la realitatile acestui an (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat miercuri seara, in platoul B1 TV, despre recuperarea materiei pe care elevii au pierdut-o in timpul orelor online si mai ales despre o serie de masuri ce au fost.

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )