Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sorin Cimpeanu: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Sorin Cimpeanu: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, la B1TV, ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19. continuă pe Hotnews

SORIN CIMPEANU: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

Sorin Cimpeanu spune ca Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca personalul din sistemul de educatie va a.

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

SORIN CIMPEANU: Interesul major pentru deschiderea scolilor se pastreaza

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca interesul pentru deschiderea scolilor se pastreaza, dar se va face o analiza continua a evolutiei epidemiologice, mai ales cu privire la noua tulpina de coronavirus.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Tematica de examen pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat va fi adaptata la realitatile acestui an (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat miercuri seara, in platoul B1 TV, despre recuperarea materiei pe care elevii au pierdut-o in timpul orelor online si mai ales despre o serie de masuri ce au fost.

SORIN CIMPEANU: 80.000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca 80. 000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, iar dintre acestia 6. 000 s-au imunizat deja.

Sorin Cimpeanu, despre camasa folosita la vaccinare: Este folosita de insulino-dependenti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a spus despre camasa cu maneca decupata pe care a imbracat-o la vaccinarea anti-Covid ca este folosita de persoanele care fac insulina. Ministrul a precizat ca tatal sau este dependent de insulina.

Sorin Cimpeanu: Disponibilitatea de vaccinare si gradul de vaccinare - factor important, dar nu determinant pentru redeschiderea scolilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, subliniaza ca in decizia de redeschidere a scolilor factorul determinant va fi evolutia situatiei epidemiologice si a ratei de infectare din fiecare localitate.

Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, pe B1 TV, ca 110. 600 de angajati din invatamant s-au programat deja pentru a fi vaccinati anti-COVID-19, iar 18. 600 de angajati au primit deja.

Manualele de clasa a IX-a ar putea ajunge la elevi in decembrie. Sorin Cimpeanu: Manualele, daca totul merge foarte bine, vor fi in decembrie si asta nu e deloc bine

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a precizat ca manualele scolare pentru clasa a IX-a ar putea ajunge la elevi in luna decembrie. Manualele, daca totul merge foarte bine, vor fi in decembrie si asta nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )