Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Cimpeanu: Jumatate din cazurile de elevi confirmati cu COVID-19 sunt in judetele Cluj, Arad si municipiul Bucuresti Exista opt judete fara niciun caz confirmat de elev

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Jumatate din cazurile de elevi confirmati cu COVID-19 sunt in judetele Cluj, Arad si municipiul Bucuresti Exista opt judete fara niciun caz confirmat de elev

Ministrul Educatiei a anuntat ca jumatate dintre cazurile de elevi confirmati pozitiv cu COVID-19 sunt din judetele Cluj, Arad si municipiul Bucuresti. Reamintim ca de la redeschiderea scolilor si. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu: Jumatate din elevii depistati cu Covid sunt din Bucuresti, Cluj si Arad Parintele poate sa ceara testarea copilului

Ministrul Educatiei a declarat joi seara ca jumatate din elevii depistati cu Covid sunt din Bucuresti 64) si judetele Cluj si Arad. Acesta a recunoscut, la Digi 24, ca s-a testat foarte putin in scoala si spune ca degeaba trimite DSP testele ca nu are cine sa le faca, din cauza lipsei cabinetelor medicale si a personalului specializat.

SORIN CIMPEANU: Personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, c a stabilit cu coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca, din a doua jumatate a lunii februarie, personalul din invatamant sa aiba o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

Sorin Cimpeanu, despre cazurile de coronavirus din scoli: Au aparut din cauza unei anumite lipse de responsabilitate. E nevoie de un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat, in contextul aparitiei primelor cazuri de coronavirus in scoli, ca e vorba si de o anumita lipsa de responsabilitate si ca parintii ar trebui sa fie.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

SORIN CIMPEANU: Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca sa nu fie purtata in timpul orelor de educatie fizica

Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca de protectie sanitara sa nu fie purtata de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica, mergand pe modelul practicat de Luxemburg, a declarat, astazi, ministrul Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Sorin Cimpeanu: Elevii testati pozitiv sunt rezultatul unei infectari pe parcursul vacantei, inainte de inceperea semestrului 2 (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a tinut sa sublinieze joi seara, intr-o inetreventie pe B1 TV, ca infectarea cu coronavirus a celor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant, testati pozitiv.

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile.

Personalul din Educatie nu va avea prioritate la vaccinare, asa cum a sustinut Sorin Cimpeanu. CNCAV: Nu se modifica strategia. Daca se modifica ceva, anuntam

Miercuri, Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca din a doua jumatate a acestei luni, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )