Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sorin Grindeanu, despre o negociere cu Traian Basescu: Eu nu, poate presedintele PSD

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, despre o negociere cu Traian Basescu: Eu nu, poate presedintele PSD

Sorin Grindeanu a declarat sambata, la Timisoara, ca a avut discutii cu liderii UDMR si se bazeaza si pe sustinerea colegilor din mai multe organizatii locale, fara a preciza insa care sunt. continuă pe Antena3

Planul lui Sorin Grindeanu pentru intregirea cabinetului: Cum poate jongla premierul pentru a iesi bine din criza

Coalitia PSD-ALDE i-a retras miercuri sprijinul politic premierului Grindeanu, iar majoritatea ministrilor au anuntat ca isi depun demisiile. Cu toate acestea Sorin Grindeanu a anuntat ca nu.

Ce spune Sorin Grindeanu despre numirea lui Ponta in Guvern: Veti citi in Monitorul Oficial

Premierul Sorin Grindeanu a recomandat presei prezente la Palatul Victoria sa urmareasca Monitorul Oficial de joi seara, intrebat fiind daca l-a demis pe secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, si l-.

Grindeanu: Nu am avut discutii cu Traian Basescu. Orice intalnire pe care o voi avea legat de motiunea de cenzura o voi face publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca nu a avut discutii cu liderul PMP, Traian Basescu, dar seful PSD s-ar putea sa fi avut. Totodata, in ce priveste o eventuala intalnire cu UDMR, premierul a spus ca, daca ar fi avut, ar fi anuntat.

Presedintia: Nu ne aflam in niciuna dintre situatiile prevazute de Constitutie. Cand functia de prim-ministru va fi vacanta, Iohannis va desemna un alt candidat. Replica lui Codrin Stefanescu: Facem motiune pentru un singur om? Sorin Grindeanu isi continu

Purtatoarea de cuvant a Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a precizat, joi, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, ca un nou premier poate fi desemnat doar daca se intrunesc conditiile din Constitutie.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce premierul Grindeanu a ramas fara sustinere politica: Fostul PDL poate fi mandru, a furnizat PSD-ului doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul Traian Basescu, a reactionat, joi, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, afirmand ca Darius Valcov si Liviu Dragnea sunt doi politicieni care isi fac iluzii desarte ca, fiind obedienti ai sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Traian Basescu: intre un Grindeanu slugarnic si unul stapan pe el, care este cel adevarat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca la instalarea in functia de premier a vazut un Sorin Grindeanu slugarnic, iar in conferintele de presa din aceasta perioada a vazut un Grindeanu stapan pe el, intrebandu-se care este cel adevarat?.

Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Traian Basescu, liderul PMP, a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca un nou Guvern. Grindeanu, plecand de la premisa ca nu s-a speriat de Val.

Traian Basescu, dupa demisia ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Premierul este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, sustine ca premierul Sorin Grindeanu ar trebui ca, pana vineri dimineata, sa inainteze presedintelui Klaus Iohannis lista ministilor demisionari si a celor propusi pentru un nou Executiv.

Traian Basescu, sfaturi pentru Grindeanu: Pana maine, sa faca un nou guvern

Fostul presedinte Traian Basescu ii da cateva sfaturi premierului Sorin Grindeanu, intr-o postare pe Facebook, in care ii spune ca, in locul lui, pana maine si-ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )