Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: E, asa, o furtuna intr-un pahar cu apa

B1 B1,
Sorin Grindeanu, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: E, asa, o furtuna intr-un pahar cu apa

Premierul Sorin Grindeanu a catalogat miercuri discutiile din spatiul public despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame, drept o furtuna intr-un pahar cu apa si a anuntat nu inclina. continuă pe B1

Premierul Sorin Grindeanu, despre plafonarea indemnizatiei pentru mame

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca Guvernul nu a luat o decizie privind plafonarea indemnizatiei pentru mame intre 5. 000 si 10. 000 de lei, precizand ca va exista o consultare cu.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Olguta Vasilescu NU RENUNTA la plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Asa e foarte corect! (VIDEO)

Guvernul nu renunta la plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de romani primesc.

Premierul Grindeanu: Eu inclin sa nu facem plafonarea indemnizatiilor pentru mame, astept rezultatul analizei pe care am cerut-o

Sorin Grindeanu a sustinut ca inclina spre varianta ca indemnizatiile de crestere a copilului sa nu fie plafonate la 10. 000 de lei, insa decizia finala va fi luata dupa analiza de impact a acestei.

Guvernul face pasi inapoi in scandalul indemnizatiilor pentru mame. Grindeanu: Plafonarea nu a fost decisa. imi doresc sa reducem un pic tensiunea

Plafonarea indemnizatiilor pentru mame se afla printre masurile din planul de convergenta adoptat de Guvern, dar o decizie in acest sens nu a fost inca luata, a declarat premierul Sorin Grindeanu,.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman / Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari, scrie news. ro.

Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

ACTUALIZARE 14:35 Turcan: Pe fond, este o porcarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, la Parlament, ca intentia Guvernului de a plafona indemnizatia pentru cresterea copilului este o porcarie si reprezinta o lipsa de viziune a directiei in care trebuie sa mearga tara noastra. ------- Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din tara, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru copii, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie.

Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )