Libnet.ro
UNICEF

07:15

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman / Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman / Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

ACTUALIZARE 14:35 Turcan: Pe fond, este o porcarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, la Parlament, ca intentia Guvernului de a plafona indemnizatia pentru cresterea copilului este o porcarie si reprezinta o lipsa de viziune a directiei in care trebuie sa mearga tara noastra. ------- Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din tara, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Olguta Vasilescu NU RENUNTA la plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Asa e foarte corect! (VIDEO)

Guvernul nu renunta la plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de romani primesc.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie. Cei care ne-au pus sa platim astfel de sume vor trebuie sa se limiteze la ceea ce le permitem

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie a celor care au bulversat sistemul si au pus statul in situatia de a le plati sume foarte mari, ea mentionand ca plafonarea nu va afecta foarte multe persoane.

Guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si prelungirea de la 2 la 4 ani

Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor fac analize si calcule de impact pentru o eventuala plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, a anuntat vicepremierul Sevil Shhaideh la Antena 3. Shhaideh nu a spus care ar fi cuantumul plafonarii, dar a anuntat ca guvernul ia in calcul o posibila prelungire a perioadei de acordare a indemnizatiei, de la 2 ani la 4 ani.

Anunt-soc facut de ministrul Muncii pe tema indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cati bani vor mai primi mamele

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate, a anuntat oficial Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Astfel, mamele nu vor putea primi mai mult de 10. 000 de lei lunar, suma vehiculata fiind,.

SCANDAL intre Olguta Vasilescu si un celebru fotbalist: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Scandalul privind plafonarea indemnizatiilor pentru parinti ia amploare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de.

Guvernul plafoneaza indemnizatia pentru cresterea copilului. Simona Gherghe: Se creeaza o discriminare

Dupa numeroase promisiuni, Guvernul realizeaza ca are nevoie de bani pentru a le onora. Printre masurile avute in vedere in acest scop se numara plafonarea indemnizatiei pentru cresterea.

Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca nu sustine plafonarea indemnizatiei pentru crestere a copiilor. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vrea sa aleaga varianta cea mai buna in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )