Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sorin Grindeanu, dezvaluire halucinanta despre Liviu Dragnea: Batalia asta cu Sistemul este...

B1 B1,
Sorin Grindeanu, dezvaluire halucinanta despre Liviu Dragnea: Batalia asta cu Sistemul este...

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat luni noi acuzatii la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, despre care a sustinut ca in spatele usilor inchise are intelegere cu reprezentantii Sistemului. continuă pe B1

Victor Ponta: Stiu foarte multe lucruri despre Liviu Dragnea. Ce ii reproseaza fostul premier liderului PSD in cazul Hidroelectrica

Invitat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, Victor Ponta a dezvaluit ca stie foarte multe lucruri despre liderul PSD, Liviu Dragnea, dar nu vrea sa le dezvaluie. Stiu o multime de lucruri despre.

Sondaj intern al PSD: Sorin Grindeanu vorbeste despre o situatie ingrijoratoare pentru Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu a dezvaluit luni rezultatele unui sondaj intern al PSD, potrivit carora, parerile negative despre Liviu Dragnea ar fi ajuns la un nivel de 87-88%, informeaza.

Dezastru pentru Liviu Dragnea! Sorin Grindeanu dezvaluie cifrele din sondajele interne PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat ca se simte legat in continuare de PSD, dar ca nu poate asista pasiv la cum se distruge stanga in Romania. Continuand demersul fostului sau.

Anunt dupa BPN-ul PSD: Sorin Grindeanu, Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri ai partidului (VIDEO)

Luni a avut loc primul Birou Permament National al PSD din ultimele 10 luni. La aceasta sedinta nu a participa Liviu Dragnea, care este in vacanta in Grecia, ci a fost condus de secretarul general al pa.

Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, un sondaj intern al PSD ar arata ca Liviu Dragnea a ajuns la 15% in timp ce PSD se mentine la cota de.

Cum si-a executat Liviu Dragnea dusmanii si de pe plaja

PSD a consfintit excluderile lui Victor Ponta si Catalin Ivan din partid, rivalii lui Liviu Dragnea, intr-o sedinta convocata chiar de Liviu Dragnea, dar de la care liderul PSD a absentat, pentru ca e in concediu.

UPDATE Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, a prezidat sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro. UPDATE Neacsu a precizat dupa sedinta ca atat convocarea sedintei Biroului Permanent National, cat si ordinea de zi au fost convenite cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, inca de vinerea trecuta.

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas DGPI lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

Culisele Biroului Permanent National al PSD, convocat in absenta lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a precizat luni ca atat convocarea sedintei Biroului Permanent National, cat si ordinea de zi au fost convenite cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, i.

Scandal la varful PSD: Niculae Badalau s-a suparat pe Liviu Dragnea pentru ca ii blocheaza numirea in fruntea unei institutii importante

Tensiuni ridicate in interiorul PSD, chiar intre numarul 1 si 2 de la varful partidului. Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD, s-a suparat pe Liviu Dragnea pentru ca acesta i-ar bloca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )