Libnet.ro
UNICEF

15:30

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas DGPI lui Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas DGPI lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Numirea lui Mihai Tudose ca premier a fost in pachetul de intelegere al lui Dragnea cu Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, ca numirea lui Mihai Tudose ca premier s-a facut intr-un pachet de intelegere intre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea, care i-a garantat ca Guvernul va aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei.

Reactia premierului, dupa ce Victor Ponta a sustinut ca Mihai Tudose va prelua conducerea PSD: in niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose a raspuns, luni, intrebarilor jurnalistilor privind speculatiile lansate de fostul premier Victor Ponta conform carora seful Executivului va prelua conducerea PSD.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Mihai Tudose va prelua conducerea PSD. / PSD tebuie sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman

Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, in opinia sa, actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, la un moment dat, potrivit Agerpres. PSD trebuia sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman, a adaugat Victor Ponta.

Ponta: Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Este inevitabil

Fostul premier Victor Ponta a facut o dezvaluire inedita in emisiunea Subiectiv. Deputatul este convins ca Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Totodata, Ponta a vorbit si despre scandalul in care este.

Mihai Tudose, ANUNT IMPORTANT despre preluarea sefiei PSD de la Dragnea (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a raspuns luni afirmatiilor facute de Victor Ponta cu o seara inainte care il dadeau pe seful executivului drept inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea.

Premierul Mihai Tudose: Nu ma intereseaza functia de presedinte al PSD

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca nu il intereseaza sa preia conducerea formatiunii, asa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor.

Europarlamentarul Siegfried Muresan critica vizita lui Mihai Tudose la Chisinau: Premierul a semnat cu omologul sau moldovean fratia intereselor PSD - PD

Europarlamentarul Siegfried Muresan a afirmat, vineri, ca premierul Mihai Tudose a semnat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, fratia intereselor PSD - PD, prin vizita efectuata in Republica Moldova.

Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chisinau: Avem cateva propuneri de integrare a Republicii Moldova in programul dedicat Centenarului

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, la finalul vizitei la Chisinau, ca a discutat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, despre in cadrul discutiilor cu Centenarului Marii Uniri. Astfel, seful Executivului a afirmat ca exista deja propuneri de integrare a Chisinaului in programul dedicat evenimentului de anul viitor.

Mihai Tudose: Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din R. Moldova s-a facut prost; este un sistem democratic

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri seara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt in Republica Moldova este criticat din cauza ca s-ar fi comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa. Seful Executivului a precizat ca a fost un proces democratic corect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )