Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sorin Oprescu: Bugetul Capitalei va fi rectificat. Investitii importante necesita fonduri

B1 B1,
Sorin Oprescu: Bugetul Capitalei va fi rectificat. Investitii importante necesita fonduri

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat, miercuri, ca datorita unor investitii importate care necesita alocari de fonduri, bugetul Bucurestiului va fi rectificat, informeaza Agerpres. Avem. continuă pe B1

Sorin Oprescu: Bugetul Capitalei va fi rectificat

Primarul general Sorin Oprescu a declarat miercuri ca bugetul Capitalei pe acest an va fi rectificat, pentru a putea fi alocate fonduri pentru anumite investitii importante, transmite Agerpres. Bugetul Primariei Capitalei pe anul 2013, in valoare de 3,8 miliarde lei, a fost adoptat, in sedinta din 27 aprilie, cu doua amendamente ale grupului majoritar USL.

Sorin Oprescu a fost decorat de Principesa Margareta pentru bunele practici in dezvoltarea urbana a Capitalei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost decorat, duminica, la Palatul Peles din Sinaia, de catre Principesa Margareta cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter. Principesa Margareta a acordat distinctii mai multor personalitati in numele Regelui Mihai.

Primarul Sorin Oprescu a fost decorat de Casa Regala.

Casa Regala a Romaniei acorda decoratii, duminica, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Peles, mai multor personalitati ale vietii publice, printre care primarul Capitalei, Sorin Oprescu. In cadrul ceremoniei, la care participa aproximativ 100 de invitati, Principesa Margareta acorda patru tipuri de decoratii, respectiv Medalia Regele Mihai I pentru loialitate, Ordinul Coroana Romaniei in grad de cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de ofiter si Decoratia Regala Nihil .

Sorin Oprescu: Pensionarii sa mearga la cateii pensionari; cainii nu trebuie sa mai umble liberi pe strada

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat miercuri proiectul ce prevede, printre altele, amendarea celor care hranesc cainii vagabonzi spunand ca locul acestei categorii de animale nu este pe strada, unde se asociaza in haite, si ca pensionarii sa mearga la cateii pensionari, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )