Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sorin Oprescu a fost decorat de Principesa Margareta pentru bunele practici in dezvoltarea urbana a Capitalei

Hotnews Hotnews,
Sorin Oprescu a fost decorat de Principesa Margareta pentru bunele practici in dezvoltarea urbana a Capitalei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost decorat, duminica, la Palatul Peles din Sinaia, de catre Principesa Margareta cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter. Principesa Margareta a acordat distinctii mai multor personalitati in numele Regelui Mihai. continuă pe Hotnews

Primarul Sorin Oprescu a fost decorat de Casa Regala.

Casa Regala a Romaniei acorda decoratii, duminica, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Peles, mai multor personalitati ale vietii publice, printre care primarul Capitalei, Sorin Oprescu. In cadrul ceremoniei, la care participa aproximativ 100 de invitati, Principesa Margareta acorda patru tipuri de decoratii, respectiv Medalia Regele Mihai I pentru loialitate, Ordinul Coroana Romaniei in grad de cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de ofiter si Decoratia Regala Nihil .

Presa: Peste 50.000 de oameni din fosta RDG au fost folositi drept cobai pentru grupuri farmaceutice occidentale

Peste 50. 000 de persoane din fosta Germanie de Est au fost folosite drept cobai pentru grupuri farmaceutice occidentale, adesea fara stirea lor si unele si-au pierdut chiar viata, potrivit unui articol publicat.

Margareta Paslaru, Marina Voica, Sorin Oprescu si IPS Calinic, decorati de Casa Regala

Casa Regala a Romaniei acorda decoratii, duminica, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Peles, mai multor personalitati ale vietii publice, printre care Margareta Paslaru, Marina Voica, actorul.

Un artist de strada a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP,.

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul ...

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, conform Mediafax. Problema este ca semana prea mult cu Karol Wojtyla. A fost arestat penru uzurparea numelui, care este un delict, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei pentru AFP. Sutana pe care o purta a fost confiscata, a adaugat aceasta. Barbatul in vasta de 50 de ani a fost eliberat si va trebui sa plateasca intre .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )