Libnet.ro
UNICEF

20:01

Sorin Oprescu vrea o legislatie mai flexibila pentru Capitale

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu vrea o legislatie mai flexibila pentru Capitale

Primarul Bucurestiului Sorin Oprescu a declarat, la Reuniunea Primarilor Capitalelor Europene din statele membre UE de la Viena, ca este nevoie de o legislatie flexibila pentru capitale, de la care se asteapta solutiile, insa sunt cele mai ingradite, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu, la Viena: Capitalele au nevoie de o legislatie flexibila, de la ele se asteapta solutiile

Prmarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la Reuniunea Primarilor Capitalelor Europene din statele membre UE de la Viena, ca este nevoie de o legislatie flexibila pentru capitale, de la care se asteapta.

Sorin Oprescu doreste o legislatie flexibila a capitalelor europene

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, doreste o legislatie flexibila a capitalelor europene, care sa le permita sa faca fata dinamicii societatii actuale, dar mai ales concurentei altor zone de pe glob, a declarat acesta la Reuniunea Primarilor Capitalelor Europene din statele membre UE cu Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala si Politici Urbane, Corina Cretu, care are loc in perioada 20-21 aprilie, la Viena.

O viata mai buna pentru familie: Motivul pentru care condamnatii pentru coruptie au calcat stramb/ Studiu

Potrivit unui studiu dat publicitatii de Ministerul Justitiei, condamnatii pentru coruptie din Romania au avut o motivatie serioasa atunci cand au incalcat legea: un trai mai bun pentru familie, si in niciun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )