Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu nu s-a plans niciodata. Era optimist cu cateva zile inainte sa moara

Antena3 Antena3,
Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu nu s-a plans niciodata. Era optimist cu cateva zile inainte sa moara

Sambata seara, la emisiunea Panorama cu Oana Stanciulescu, Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dinu Patriciu, a relatat lucruri cutremuratoare despre viata omului de afaceri. Dinu. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu era optimist cu cateva zile inainte sa moara

Dinu Patriciu era optimist cu cateva zile inainte sa moara. Trebuia sa se interneze intr-o clinica de recuperare si spera sa se faca bine, a povestit Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni.

Pavarotti din Banat, bursier al Fundatiei Dinu Patriciu: A fost singurul care s-a tinut de mine sa imi faca bine. Fara el m-as fi intors in constructii

Mii de tineri din Romania au beneficiat de burse de studio oferite de Fundatia Dinu Patriciu. Printre bursierii lui Patriciu a fost si Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat dupa castigarea unui concurs de talente din Spania. Ajuns la concurs de pe santier, Busuioc sustine ca fara bursa oferita de Dinu Patriciu s-ar fi intors in constructii.

Pavarotti din Banat, bursier al Fundatiei Dinu Patriciu: Fara el, m-as fi intors in constructii

Mii de tineri din Romania au beneficiat de burse de studio oferite de Fundatia Dinu Patriciu. Printre bursierii lui Patriciu a fost si Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat dupa castigarea unui concurs de talente din Spania. Ajuns la concurs de pe santier, Busuioc sustine ca fara bursa oferita de Dinu Patriciu s-ar fi intors in constructii.

Familia lui Dinu Patriciu confirma ca omul de afaceri va fi inmormantat la Bucuresti

Familia Patriciu confirma, intr-un comunicat, ca omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare. Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza, se arata in comunicatul familiei Patriciu, potrivit Mediafax. De asemenea, familia Patriciu isi exprima, din nou, dorinta ca despartirea de omul de afaceri sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Londra, in cadrul unei ceremonii restranse

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a decedat marti, la varsta de 64 de ani, va fi inmormantat la Londra, intr-un cerc restrans, scrie Digi24. Fetele si Serban fratele lui Dinu Patriciu- n. r. )sunt.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in apropierea locului de veci al lui Mihai Eminescu

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in cimitirul Bellu, in apropiere de locul de veci al marelui poet Mihai Eminescu, relateaza Ziarul Ring. Potrivit testatmentului lui patriciu, acesta si-a dorit sa.

Mostenirea lui Dinu Patriciu. Vaduva Dana poate fi exclusa de la avere prin testamentul miliardarului decedat. Ce spun avocatii britanici

Dinu Patriciu avea posibilitatea sa-si excluda sotia si ceilalti membri ai familiei de la mostenirea averii pe care o lasa in urma, potrivit legislatiei britanice aplicabile activelor magnatului aflate sub jurisdictia englezeasca, au declarat, miecuri, pentru HotNews. ro, doi avocati britanici. Simon Hammond si Gordon McGregor, care profeseaza si in Marea Britanie, si in Romania, au explicat modul in care s-ar putea imparti averea lui Dinu Patriciu.

Controverse in cazul decesului lui Dinu Patriciu. Spitalul in care se spunea ca a murit afaceristul: Nu a mai fost internat aici in ultimul an

Moartea omului de afaceri Dinu Patriciu starneste controverse. Spitalul din Londra, in care se spunea ca a decedat Patriciu, sustine ca afaceristul roman nu a mai fost internat acolo in ultimul an. Omul de.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania. Trupul neinsufletit va fi repatriat saptamana viitoare

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu va ajunge in Romania abia saptamana viitoare. Repatrierea a fost ingreunata de o incurcatura birocratica. Cel mai devreme miercurea viitoare va fi.

inmormantarea lui Dinu Patriciu va avea loc in Capitala

Familia omului de afaceri decedat recent Dinu Patriciu ii informeaza pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neinsufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )