Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorina Pintea, despre cazul copilului decedat la Sanador: Votul de blam nu e o sanctiune blanda pentru un medic

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, despre cazul copilului decedat la Sanador: Votul de blam nu e o sanctiune blanda pentru un medic

Comisia de disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, care a dat vot de blam medicilor cercetati in cazul decesului copilului de la Sanador in anul 2018, a recunoscut vina acestora, a afirmat,. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

Sorina Pintea, despre legalizarea canabisului: Mi-a fost greu sa vorbesc. Fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri

Sorina Pintea a marturisit ca i-a fost greu sa vorbeasca despre legalizarea canabisului in scop medicinal. Ministrul Sanatatii a declarat ca i-a fost teama sa deschida subiectul pentru ca, in urma cu 7 ani, fiul ei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri, iar acest lucru putea fi [] .

SORINA PINTEA: Tudose nu mai doreste sa dam date despre starea lui de sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, la Targu Jiu, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Sorina Pintea: Mihai Tudose e bine, dar nu mai doreste sa dam date despre starea lui

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Vaccinarea si problemele legate de controlul tutunului, abordate de ministrul Sorina Pintea in intalnirea cu comisarul european pentru sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a intalnit, marti, cu Vythenis Andiukaitis, comisar european pentru sanatate si siguranta alimentara, si au abordat tematici precum vaccinarea, evaluarea tehnologiilor medicale si problemele legate de controlul tutunului. De asemenea, s-a discutat despre alocarile bugetare pentru Sanatate in viitorul cadru multianual.

PINTEA, DESPRE SPITALUL JUDETEAN GORJ: Nu mi-a placut ce am vazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in urma unei vizite inopinate facute la Spitalul Judetean Gorj, ca o parte dintre problemele reclamate in legatura cu aceasta unitate sanitara sunt reale, fiind cauzate de neintelegerile dintre cadrele medicale.

Sorina Pintea a trimis Corpul de control la spitalul din Targu Jiu: Nu mi-a placut ce am vazut, cel mai tare mi-a displacut blazarea personalului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean Gorj din Targu Jiu. Sorina Pintea a facut o vizita inopinata la Spitalul Judetean Gorj in seara zilei de 26 martie, ca urmare a unor sesizari privind nereguli din cadrul acestei unitati sanitare, potrivit Ministerului Sanatatii.

Sorina Pintea, critici dure, dupa un control nocturn la un spital de urgenta din Romania

Marti noapte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost in control la Spitalul de Urgenta Targu Jiu, pe fondul a numeroase scandaluri in care spitalul din Targu Jiu si managerul Gigel Capota au fost.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

Sorina Pintea, replica pentru Klaus Iohannis: Ma asteptam sa aprecieze faptul ca s-au facut multe lucruri in sanatate

Ministrul Sanatatii il contrazice pe Klaus Iohannis, potrivit caruia guvernarea PSD ignora problemele din sanatate, pacientii nemultumiti si medicii demotivati. Sorina Pintea spune ca s-au facut foarte multe lucruri si ca astepta ca presedintele sa aprecieze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )