Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sorina Pintea, despre constructia spitalelor regionale: 2024 este un termen optimist

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea, despre constructia spitalelor regionale: 2024 este un termen optimist

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat, duminica, ca 2024 este un termen optimist pentru constructia spitalelor regionale. Acestea se afla in diferite etape in ceea ce priveste cererea de finantare. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, despre cazul copilului decedat la Sanador: Votul de blam nu e o sanctiune blanda pentru un medic

Comisia de disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, care a dat vot de blam medicilor cercetati in cazul decesului copilului de la Sanador in anul 2018, a recunoscut vina acestora, a afirmat,.

Ministrul Sorina Pintea, control la miezul noptii in spitalul groazei. Unde a gasit mizerie

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a decis sa faca un control neanuntat in Spitalul Judetean de Urgenta Prahova. A ajuns acolo la miezul noptii, dupa ce l-a sunat pe presedintele Consiliului Judetean Prahova si l-a rugat sa se intalneasca in fata unitatii medicale. Sorina Pintea a luat la pas cateva sectii. Concluzia: mizerie si dispret pentru pacienti.

PINTEA, DESPRE SPITALUL JUDETEAN GORJ: Nu mi-a placut ce am vazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in urma unei vizite inopinate facute la Spitalul Judetean Gorj, ca o parte dintre problemele reclamate in legatura cu aceasta unitate sanitara sunt reale, fiind cauzate de neintelegerile dintre cadrele medicale.

SORINA PINTEA, DUPA CONTROLUL INOPINAT LA PLOIESTI: Spitalul nu era curat, iar medicii nu fac fata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, sambata, ca in urma controlului pe care l-a efectuat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a constatat ca acesta nu era curat, iar medicii nu fac fata, precizand ca vor urma si alte astfel de controale.

Sorina Pintea a trimis Corpul de control la spitalul din Targu Jiu: Nu mi-a placut ce am vazut, cel mai tare mi-a displacut blazarea personalului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean Gorj din Targu Jiu. Sorina Pintea a facut o vizita inopinata la Spitalul Judetean Gorj in seara zilei de 26 martie, ca urmare a unor sesizari privind nereguli din cadrul acestei unitati sanitare, potrivit Ministerului Sanatatii.

Sorina Pintea a facut vineri-noapte un control la spitalul Ploiesti / Ministrul a cerut demiterea unui director si un control urgent al DSP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a cerut, in urma unui control facut in noaptea de vineri spre sambata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unitate medicala in care s-au semnalat mai multe neregulile, demiterea unui director si control urgent al DSP.

Sorina Pintea, controale in miezul noptii. Nu ma asteptam sa gasesc mizerie

Seria controalelor in spitale continua. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vrut sa vada exact ce se intampla la Ploiesti si s-a dus noaptea, astfel incat nimeni sa nu se astepte. A luat la pas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )