Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sorina Pintea, precizari privind modificarile legislative privind salariile din educatie: O parte din revendicari au fost rezolvate (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea, precizari privind modificarile legislative privind salariile din educatie: O parte din revendicari au fost rezolvate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut mai multe precizari, in direct pentru B1TV, privind modificarile facute pentru a se rezolva criza din sanatate. Cu luni mai, angajatii sistemului sanitar vor. continuă pe B1

Sorina Pintea, precizari privind modificarile legislative privind salariile din sanatate: O parte din revendicari au fost rezolvate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut mai multe precizari, in direct pentru B1TV, privind modificarile facute pentru a se rezolva criza din sanatate. Cu luni mai, angajatii sistemului sanitar vor.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul de Urgenta din Bacau: Analizam posibilitatea dotarii cu un al doilea aparat de radioterapie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, ca analizeaza posibilitatea de a dota Spitalul Judetean de Urgenta Bacau un al doilea aparat de radioterapie.

Sorina Pintea: Lucram acum la lista de medicamente de interes strategic

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca se lucreaza la lista de medicamente de interes strategic, care va fi realizata dupa mai multe criterii. ) Lucram acum la lista de medicamente de.

Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Donald Trump isi va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, informeazaCNN. Analistii sunt de parere ca parasirea acordului ar putea transmite un mesaj altor natiuni ca SUA nu reprezinta un partener serios de discutie.

Hans Klemm, avertisment serios privind modificarile la Codul Penal: Neutilizarea probelor video ar putea restrange cooperarea dintre SUA si Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, s-a aratat ingrijorator de modificarile la codurile penale pregatite in comisia speciala a lui Florian Iordache, avertizand ca acestea vor pune in dificultate.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )