Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sotia fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, cercetata pentru influentarea declaratiilor

Antena3 Antena3,
Sotia fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, cercetata pentru influentarea declaratiilor

Sotia lui Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru coruptie, este cercetata pentru influentarea declaratiilor, fiind acuzata ca a incercat sa il determine pe un fin de. continuă pe Antena3

Fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, judecat pentru 12 infractiuni de coruptie

Fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost trimis in judecata pentru 12 infractiuni de coruptie. Fostul edil, arestat preventiv, este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta .

Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului iulian Badescu a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, informeaza Agerpres. Badescu este acuzat de comiterea unor fapte penale atat in perioada in care a fost.

Primarul Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru abuz in serviciu, luare de mita, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia detinuta in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, informeaza un comunicat remis de DNA.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, a fost trimis in judecata. Edilul a cerut lucrari gratuite la casa in schimbul atribuirii de contracte

Iulian Badescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru abuz in serviciu si luare de mita, infractiuni pe care le-ar fi savarsit atat in timpul mandatului de senator cat si cel de primar al Ploiestiului. Principalul capat de acuzare este finantarea ilegala a echipei Petrolul, dar si fapte de mita in timpul campaniei electorale si pentru constructia casei personale, in schimbul atribuirii de lucrari.

Fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la bugetul local.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )