Libnet.ro
UNICEF

00:07

A spart geamurile de la mai multe masini pentru a fura bunuri si bani. Cu ce paguba s-au ales proprietarii

Adevărul Adevărul,
A spart geamurile de la mai multe masini pentru a fura bunuri si bani. Cu ce paguba s-au ales proprietarii

Un barbat i-a terorizat timp de o luna pe proprietarii de masini din Braila dupa ce a spart geamurile de la mai multe autoturisme pentru a sustrage bunurile de valoare si sumele de bani pe care proprietarii au avut neinspiratia sa le lase acolo. continuă pe Adevărul

Topul celor mai FURATE masini din Romania - Care a fost cea mai ghinionista marca?

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de massni. De unde provin acestea si ce marci tintesc romanii, relateaza Agerpres. De cele mai multe ori, masinile.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Aurel Pavel, JInfo Tours: Sunt tot mai multe cereri de evenimente si in Romania, si in America sau Bali, iar companiile nu se arunca la preturi mici

Companiile din Romania organizeaza tot mai multe evenimente si deplasari pentru clienti sau angajatii lor atat in tara, cat si in strainatate, inclusiv in tari exotice si cheltuiesc de la cateva sute de euro pana la 4. 000 euro de persoana, in.

UPDATE Cod Galben de averse si vijelii emis pentru mai multe judete din Romania. Ce regiuni sunt sub avertizari

Hidrologii au emis, duminica, o avertizare Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Alba si Cluj. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM), anunta ca mai multe judete se afla sub Cod galben de vijelii.

UPDATE Cod Portocaliu si Cod Galben de averse si vijelii emis pentru mai multe judete din Romania. Ce regiuni sunt sub avertizari

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), mai multe judete se afla sub Cod galben de vijelii. Hidrologii au emis, duminica, o avertizare Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Alba si Cluj.

A fost vijelie puternica la Targoviste. Un copac a fost smuls din radacini si mai multe strazi au fost inundate

Vijelia a creat probleme serioase in Targoviste. Vantul puternic a doborat la pamant un copac pe strada 9 Mai din Targoviste, iar mai multe strazi au fost inundate.

Vijelie puternica la Targoviste: un copac a fost smuls din radacini si mai multe strazi au fost inundate

Vijelia a creat probleme serioase in Targoviste. Vantul puternic a doborat la pamant un copac pe strada 9 Mai din Targoviste, iar mai multe strazi au fost inundate.

Un urs a mancat mai multe pasari si un iepure in comna Valea Lunga

Satenii din comuna damboviteana Valea Lunga sunt in alerta, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica, un urs a intrat intr-o gospodarie si a mancat mai multe animale.

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, decizie ce continua escaladarea tensiunilor din Peninsula Coreeana

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, din zona coastei de Est in apele sale teritoriale, intr-un nou act ce pare a ruina sperantele Washingtonului si ale Coreei de Sud ca aceasta se va abtine de la noi provocari si ca un dialog in aceasta criza va deveni posibil.

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )