Libnet.ro
UNICEF

09:15

Spectacol in Capitala: Peste 60 de piloti din sapte tari au participat la campionatul de drifturi din Piata Constitutiei (VIDEO)

B1 B1,
Spectacol in Capitala: Peste 60 de piloti din sapte tari au participat la campionatul de drifturi din Piata Constitutiei (VIDEO)

Adrenalina pe patru roti in centrul Capitalei! Peste 60 de piloti din sapte tari s-au aliniat la startul celui mai important eveniment de drift din Europa de Est, informeaza B1 TV. Piloti cu experienta. continuă pe B1

Peste 500 de motociclisti din trei tari, la un festival care are si un scop caritabil

Sute de motociclisti din Romania, Serbia si Ungaria participa la acest sfarsit de saptamana, in apropiere de Alba Iulia, la prima editie a Festivalului Bikers Party, manifestare care are si un scop caritabil, respectiv sustinerea Centrului Maria Beatrice unde sunt tratati copii cu dizabilitati, dar si care au suferit accidentari si au nevoie de recuperare.

Programul Rabla: S-au depus cereri pentru peste o treime din masinile disponibile

Romanii au depus, la o saptamna de la lansarea programului Rabla, peste 7. 400 de dosare pentru achizitia unei masini. Asta reprezinta peste o treime din numarul total de masini care urmeaza sa fie inlocuite prin acest program, de 20. 000 de unitati.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )