Libnet.ro
UNICEF

21:00

Speranta lui Merkel cu privire la conflictul din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Speranta lui Merkel cu privire la conflictul din Ucraina

Cancelarul german, Angela Merkel, si-a exprimat speranta cu privire la discutiile de la Berlin, pe tema crizei ucrainene, vor aduce progrese, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, despre conflictul din Ucraina: Nu pot sa creez asteptari

Cancelarul german, Angela Merkel, a exprimat speranta ca discutiile de la Berlin, pe tema crizei ucrainene, vor aduce progrese, avand insa o atitudine realista. intrebata despe reuniunea de la Berlin, Angela.

Occidentul se foloseste de conflictul din Ucraina pentru a-l alunga pe Vladimir Putin de la putere - Dmitri Peskov

Occidentul foloseste conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a-i asfixia economia si pentru a-la lunga pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat miercuri purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu acordat unui ziar rusesc si citat de AFP.

LukOil si Vetek, acuzate de finantarea gruparilor teroriste din Ucraina

Serviciile secrete ucrainene SBU investigheaza grupul rus LukOil si pe cel ucrainean Vetek, pe care le acuza de finantarea activitatilor teroriste ale gruparilor DND si LNR, dar si de incalcarea legislatiei in domeniul carburantilor vanduti in Ucraina, relateaza Interfax.

Spital din Ucraina, bombardat de un tir de obuze. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, dupa ce un tir de obuze a atins, luni, un spital din Donetk, potrivit unor jurnalisti AFP, informeaza Mediafax. in urma bombardamentului, sase persoane - un medic si cinci.

Secretarul general al ONU, ingrijorat de intensificarea conflictului din Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat, ieri, alarmat de escaladarea severa a luptelor din jurul aeroportului Donetk in estul Ucrainei) si a facut apel la incetarea imediata a violentelor, transmite AFP.

Orase intregi din Ucraina au ajuns o ruina. Au inceput din nou luptele intre rebeli si armata, dupa incalcarea armistitiului

Armistitiul incheiat in estul Ucrainei intre guvern si rebelii prorusi este din nou pus in pericol de lupte. O confruntare extrem de violenta a avut loc in ultimele ore, dupa ce armata a declansat o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )