Libnet.ro
UNICEF

19:00

Trei medici de la Spitalul din Campulung Moldovenesc, confirmati cu coronavirus. Se asteapta si rezultatul la sute de teste

Antena3 Antena3,
Trei medici de la Spitalul din Campulung Moldovenesc, confirmati cu coronavirus. Se asteapta si rezultatul la sute de teste

Situatie alarmanta si la Campulung Moldovenesc. Trei medici sunt confirmati cu coronavirus, iar restul asteapta rezultatele testelor. continuă pe Antena3

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

Oncologia Spitalului Deva, doborata de coronavirus. Trei medici internati, mii de bolnavi afectati de criza

Cei trei medici oncologi de la Spitalul Judetean din Deva au fost diagnosticati cu coronavirus. Oncologia e in carantina, iar mii de bolnavi au de suferit de pe urma acestei situatii.

Sofer din Campulung, scandal cu un politist: N-aveti voie sa puneti mana! Daca iau coronavirus

Un sofer din Campulung a fost oprit in trafic de un politist si a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce agentull i-a cerut documentele, iar el a refuzat sa le inmaneze de teama sa nu fie infectat cu coronavirus.

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva .

Echipament medical din China, blocat de o saptamana in vama. 120 de angajati ai spitalului de destinatie si-au scris demisiile: Trei medici au plecat deja

Un transport cu zeci de mii de echipamente medicale din China pentru spitalul de la Mioveni este blocat de o saptamana in vama. Informatia este furnizata de Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni.

Demisii in masa la spitalul din Orastie

Managerul spitalului din Orastie a anuntat ca mai multi medici din sectia ATI si-au inaintat demisiile dupa aparitia Ordonantei Militare 4.

Doi pacienti care au murit in spitalul din Hunedoara aveau si coronavirus. Erau varstnici cu boli grave

Doi pacienti care au murit in spitalul municipiul din Hunedoara aveau si coronavirus. Erau varstnici cu boli grave.

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII TREI ANI Bursa din Shanghai, lider in clasamentul mondial al IPO-urilor

Bursa din Shanghai a devenit, in trimestrul intai din 2020, pentru prima data in aproape trei ani, lider in clasamentul mondial al ofertelor publice initiale IPO), in contextul in care pandemia de coronavirus care a izbucnit in China a generat prabusiri ale pietelor in intreaga lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )