Libnet.ro
UNICEF

01:06

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii COVID19

B1 B1,
Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii COVID19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii infectati cu COVID-19. Anuntul a fost facut, joi, de Marian Petrache, presedinte Consiliul Judetean Ilfov. Masura a fost. continuă pe B1

Spitalul JudeteanIlfovdevine spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19

Spitalul JudeteanIlfovse transforma in spital suport pentru a trata pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, a anuntat, joi, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacientii cu COVID-19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19, a anuntat, astazi, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Spitalul Judetean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienti cu Covid

Spitalul Clinic de Urgenta Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacienti cu Covid, a.

Unitatea mobila ATI trimisa la Spitalul Judetean Galati dupa vizita lui Tataru nu functioneaza, din lipsa de personal

Unitatea mobila ATI adusa de IGSU la Spitalul Judetean Sf. Andrei din Galati dupa vizita facuta saptamana trecuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu poate functiona pentru ca nu are personal suficient specializat pe terapie intensiva pentru a putea asigura atat activitatea curenta din spital, cat si cea suplimentara, a declarat, miercuri, directorul spitalului, Alina Valentina Dobrea.

Sediul Consiliului Judetean Ilfov a fost dezinfectat complet. Angajatii vor relua activitatea saptamana viitoare

Sediul Consiliului Judetean Ilfov a fost dezinfectat total, dupa confirmarea unui caz de coronavirus, iar toti cei 143 de angajati au fost testati. Cei al caror rezultat va fi negativ, vor relua activitatea in institutie in cursul zilei de luni.

Consiliul Judetean Ilfov se inchide dupa diagnosticarea unui caz de COVID-19. Seful CJ: Se pare ca de la metrou a luat virusul

Activitatea la Consiliul Judetean Ilfov este suspendata pana saptamana viitoare dupa diagnosticarea unui caz de COVID-19.

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov, suspendata dupa ce un angajat a contactat covid

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov se suspenda temporar, urmand sa se reia de luni, dupa ce unul dintre angajati a fost confirmat cu COVID-19, potrivit unui anunt de presa transmis, miercuri, Agerpres.

Consiliul Judetean Ilfov se inchide temporar dupa confirmarea unui caz de COVID-19

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov se suspenda temporar, urmand sa se reia de luni, dupa ce unul dintre angajati a fost confirmat cu COVID-19.

Activitate suspendata la Consiliul Judetean Ilfov dupa confirmarea unui caz de COVID-19

Activitatea la Consiliul Judetean Ilfov este suspendata pana saptamana viitoare dupa diagnosticarea unui caz de COVID-19.

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti: 17 persoane au fost testate pozitiv

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a fost depistat un nou focar de COVID-19, in conditiile in care 17 angajati ai Sectiei Chirurgie 1 au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Violeta Tanase,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )