Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean Slatina mai scoate la concurs zece posturi de asistent medical. Alte 19 au fost ocupate in noiembrie

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Slatina mai scoate la concurs zece posturi de asistent medical. Alte 19 au fost ocupate in noiembrie

Un nou concurs pentru ocuparea a 10 posturi de asistent medical debutant se organizeaza la Spitalul Judetean Slatina, perioada de inscrieri fiind 29 decembrie 2015 13 ianuarie 2016. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean Slatina mai scoase la concurs zece posturi de asistent medical. Alte 19 au fost ocupate in noiembrie

Un nou concurs pentru ocuparea a 10 posturi de asistent medical debutant se organizeaza la Spitalul Judetean Slatina, perioada de inscrieri fiind 29 decembrie 2015 13 ianuarie 2016.

Caz neobisnuit la Spitalul Judetean Arad chiar de sarbatori

Caz neobisnuit la Spitalul Judetean Arad chiar de sarbatori, scrie aradon. ro. Medicii Unitatii de Primire Urgente Pediatrie s-au intalnit cu un caz medical mai rar intalnit. O pacienta de 14 ani a ajuns.

Implementare intarziata la Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria. La unitatea modernizata cu fonduri europene n-au ajuns si paturile noi

Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria, unitate inclusa intr-un amplu program de reabilitare finantat cu fonduri europene, ar fi trebuit sa fie receptionat integral in decembrie 2015. Termenul de implementare s-a amanat insa pana in 2016, deoarece unitatea nu a primit paturi.

Spitalul Judetean Arad va avea un nou manager. Mirandolina Prisca a trecut de ambele probe

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad va avea in curand un nou manager, dupa ce Mirandolina Prisca a trecut de ambele probe ale concursului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )