Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sport la tine acasa! Cele mai eficiente clipuri cu antrenamente fizice! VIDEO

ADPM ADPM,
Sport la tine acasa! Cele mai eficiente clipuri cu antrenamente fizice! VIDEO

De la Jane Fonda sau Cher si pana la Cindy Crawford, Claudia Schiffer ori Marisa Tomei, iata cateva dintre cele mai reusite clipuri cu antrenamente fizice lansate de-a lungul anilor de vedete si nu numai! . continuă pe ADPM

FOTO. Cele mai eficiente remedii naturiste pentru SINUZITA

Infectarea sinusurilor provoaca disconfort si durere. Alergenii din casa sau din mediul exterior, alimentatia prea bogata in lactate, gluten si zahar, dar si imunitatea slaba pot fi factori ai dezvoltarii bolii.

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp

O ierarhizare cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp contine intotdeauna o doza de subiectivism. Noroc cu internetul, care impaca destule gusturi.

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

Cele mai usoare diete. Patru metode simple de a da jos kilogramele in plus

Uneori, atunci cand dorim sa slabim trecem printr-un adevarat calvar din cauza ca nu ne mai putem bucura de alimentele noastre preferate. Cu toate acestea, exista metode simple de a da jos kilogramele in exces. Va prezentam in cele ce urmeaza patru cele mai usoare diete de urmat.

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! .

Cele mai simple retete de briose

Cele mai simple retete cu briose sunt preferate de adultii ocupati care n-au timp de pierdut in bucatarie. Briosele reprezinta o gustare dulce excelenta pentru micul dejun, alaturi de cafea sau ceai. in functie de preferinte, aluatul de briose poate fi realizat cu ciocolata, vanilie, mere, scortisoara sau chiar zmeura. Va prezetam mai jos cele mai simple retete de briose.

Afla care sunt cele mai nesanatoase alimente!

Pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de nesanatoase unele alimente. Cele mai multe abunda in aditivi si zaharuri rafinate, asadar este bine sa stii care sunt cele mai nesanatoase alimente!.

Cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti

In ultima vreme, in parcurile din Bucuresti se gasesc locuri special amenajate pentru cainii cu stapan. Concret, este vorba de tarcuri in care cainii se pot juca si pot alerga alaturi de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem in revista cateva dintre cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )