Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sportivii constanteni doneaza sange pentru victimele din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Sportivii constanteni doneaza sange pentru victimele din Muntenegru

Mobilizare generala la Constanta pentru victimele accidentului care a avut loc in Muntenegru. Sute de sportivi si angajati ai Primariei Constanta si Consiliului Judetean Constanta doneaza miercuri sange pentru a-si arata sustinerea fata de supravietuitorii cumplitului accident. continuă pe Adevărul

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

Miercuri, zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru. Identificarile, intarziate de lipsa actelor

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Voctor Ponta.

Ponta propune zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele din Muntenegru.

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

Ponta va decreta ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierdut viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celulei de criz.

Guvernul a decretat ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Hotararea de Guvern pentru declararea zilei de 26 iunie 2013 zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor gravului accident produs in Muntenegru, a fost aprobata marti intr-o sedinta.

Studentii gorjeni vor dona sange aentru victimele din Muntenegru

Studentii Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu vor dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Actiunea va avea loc maine dimineata, cu ocazia Zilei Absolventului 2013.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Corlatean a convocat Celula de criza a MAE pentru accidentul din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a convocat Celula de criza a MAE pentru accidentul din Muntenegru in care un autocar cu numere de inmatriculare romanesti s-a prabusit intr-o prapastie, informeaza Mediafax. O echipa consulara mobila de la Bucuresti se va deplasa in scurt timp la Podgorica, pentru a acorda asistenta cetatenilor romani raniti in accident. Anterior, Ministerul roman de Externe a informat ca un autocar cu turisti s-a prabusit duminica intr-o prapastie de 30 de metri din .

TRAFIC BLOCAT la Otopeni. Ambulantele pentru ranitii din Muntenegru nu pot ajunge la aeroport.

Traficul este blocat, in acest moment, in localitatea Otopeni, pe ambele sensuri de circulatie. Daca drumul nu va fi eliberat la timp, ambulantele care urmeaza sa transporte victimele accidentului din Muntenegru nu vor avea cum sa ajunga la aeroport, relateaza relaitatea. net. Cei 29 de turisti romani, raniti in tragicul accident produs duminica, in Muntenegru, vor ajunge rand pe rand, in aceasta seara, in tara. Supravegheati in permanenta de 13 medici si 14 asistenti medicali, acestia sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )