Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Antena3 Antena3,
Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din. continuă pe Antena3

Sportivii constanteni doneaza sange pentru victimele din Muntenegru

Mobilizare generala la Constanta pentru victimele accidentului care a avut loc in Muntenegru. Sute de sportivi si angajati ai Primariei Constanta si Consiliului Judetean Constanta doneaza miercuri sange pentru a-si arata sustinerea fata de supravietuitorii cumplitului accident.

Lectie de OMENIE! Localnicii din Muntenegru au stat la coada sa doneze sange pentru salvarea ranitilor

Localnicii din Muntenegru au dat dovada de o solidaritate emotionanta cu victimele accidentului. Zeci de oameni au stat la coada sa doneze sange pentru salvarea ranitilor. Centrul pentru donarea sangelui a fost.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Suporterii rapidisti au donat sange pentru raniti.

Fanii echipei Rapid au donat sange la doua clinici din Bucuresti pentru romanii raniti in accidentul din Muntenegru care urmeaza sa fie repatriati in cursul acestei zile si transportati la patru spitale din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 50 de suporteri au donat sange la Centrul de transfuzie sanguina al municipiului Bucuresti si alti 20 la o clinica din cartierul Titan, in cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidisti LSR) intitulate Suflet alb - sange .

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei .

Sefa Directiei Relatiei Publice din Primaria Bucuresti, judecata pentru evaziune.

Sefa Directiei de Relatii Publice a Primariei Bucuresti, Mirela Ercuta, si sotul ei au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 2,2 milioane de euro, relateaza Mediafax. Procurorii DNA Galati i-au trimis in judecata pe Mirela Ercuta, administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor), in prezent director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )