Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sprijin din Ungaria pentru mitingul autonomiei secuiesti.

România Liberă România Liberă,
Sprijin din Ungaria pentru mitingul autonomiei secuiesti.

29 de autocare cu turisti au intrat prin vamile din vest pentru a participa la marele mars din Covasna in favoarea Tinutului Secuiesc. Zeci de mii de maghiari au participat ieri, in Covasna, la un mare mars pentru sustinerea autonomiei Tinutului Secuiesc si impotriva proiectului de regionalizare gandit de Guvern. Participantii sunt nemultumiti ca Harghita si Covasna ar urma sa fie incluse intr-o regiune administrativa dominata de romani. In schimb, ei reafirma atasamentul fata . continuă pe România Liberă

Ce au ajuns sa faca bancherii din Romania pentru a-si atinge targeturile. Nu cunoasteti pe cineva care are nevoie de un CREDIT?

Dobanzile la creditele in lei sunt la minim istoric, iar bancherii se roaga de clienti sa revina in sucursale ca sa le dea credite. Este o realitate cu care se confrunta din ce in ce mai multi romani. Banca.

DTZ: Romania atrage sub 0,5% din capitalul pentru investitii imobiliare din Europa

Capitalul disponibil pentru investitii in proprietati comerciale in 2014 in Europa se ridica la 120 de miliarde de dolari, cu 6% mai mare decat cel estimat cu sase luni in urma, iar in Romania ajung mai putin de 0,5%, potrivit unui studiu al DTZ Echinox.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )