Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sprijinul pentru tinerii fermieri ar putea creste, anul viitor, la 70.000 de euro

Antena3 Antena3,
Sprijinul pentru tinerii fermieri ar putea creste, anul viitor, la 70.000 de euro

Tinerii care vor sa se instaleze in mediul rural si sa-si dezvolte o afacere ar putea primi de anul viitor finantare prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) de 70. 000 euro, fata de. continuă pe Antena3

Sprijinul pentru tinerii fermieri ar putea creste, anul viitor, la 70.000 de euro

Tinerii care vor sa se instaleze in mediul rural si sa-si dezvolte o afacere ar putea primi de anul viitor finantare prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit de 70. 000 euro, fata de 40.

Statul scoate din buzunar 70.000 euro pentru tinerii care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural

Agentia de Plati pentru Dezvoltarea Rurala si Pescuit APDRP) ar putea majora, incepand cu anul viitor, suma acordata tinerilor care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural pana la 70. 000 de euro, a spus Nicolae Popa, director general adjunct.

Laptele recoltat traditional, interzis din piete de anul viitor

Laptele recoltat in mod traditional de crescatorii de animale va fi interzis in piete incepand de anul viitor. Si asta pentru ca Romania trebuie sa se alinieze la normele Uniunii Europene in ceea ce priveste.

Ministrul Apararii: Georgia nu va intra in NATO anul viitor

Georgia nu va intra in NATO anul viitor, a declarat ministrul georgian al Apararii, Irakli Alasania, in aceat fel guvernul de la Tbilisi delimitandu-se de angajamentul de anul trecut al presedintelui Mihail.

Ministrul georgian al apararii: Georgia nu va intra in NATO anul viitor

Georgia nu va intra in NATO anul viitor, a declarat ministrul georgian al apararii, Irakli Alasania, intr-un interviu publicat astazi de cotidianul rus Kommersant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )