Libnet.ro
UNICEF

11:01

Statul scoate din buzunar 70.000 euro pentru tinerii care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul scoate din buzunar 70.000 euro pentru tinerii care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural

Agentia de Plati pentru Dezvoltarea Rurala si Pescuit APDRP) ar putea majora, incepand cu anul viitor, suma acordata tinerilor care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural pana la 70. 000 de euro, a spus Nicolae Popa, director general adjunct. continuă pe Wall-Street Ro

Statul scoate la vanzare produse din rezervele nationale

Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale va valorifica o parte din stocurile disponibile prin licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri BRM).

Sprijinul pentru tinerii fermieri ar putea creste, anul viitor, la 70.000 de euro

Tinerii care vor sa se instaleze in mediul rural si sa-si dezvolte o afacere ar putea primi de anul viitor finantare prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit de 70. 000 euro, fata de 40.

Sprijinul pentru tinerii fermieri ar putea creste, anul viitor, la 70.000 de euro

Tinerii care vor sa se instaleze in mediul rural si sa-si dezvolte o afacere ar putea primi de anul viitor finantare prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) de 70. 000 euro, fata de.

NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall si preluarea integrala a proiectului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizata, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

NEPI vrea sa atraga 35 mil. euro pentru dezvoltarea Mega Mall si preluarea integrala a mallului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, vrea sa atraga 35 milioane euro printr-o majorare de capital, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de.

Profit de 4,5 milioane de euro pentru Steaua, in cazul in care se vand toate biletele pentru meciurile din grupele Champions League

Stelistii ar putea incasa 4,5 milioane de euro daca vor reusi sa vanda toate biletele pentru meciurile de pe teren propriu din grupele Champions League cu Chelsea, Schalke si Basel. Si asta pentru ca echipa.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )