Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spun eurodeputatii romani despre atentatele de la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Ce spun eurodeputatii romani despre atentatele de la Bruxelles

Europarlamentarii romani Cristian Preda, Norica Nicolai si Siegfried Muresan au povestit, pentru News. ro, ca atmosfera din Parlamentul European este incordata. continuă pe România Liberă

VIDEO Federica Mogherini a izbucnit in plans in cursul unei conferinte, in timp ce vorbea despre atentatele de la Bruxelles

Sefa diplomatiei europene Federica Mogherini a izbucnit in lacrimi, marti, in cursul unei conferinte sustinute la Amman, Iordania, in timp ce evoca atacurile sangeroase de la Bruxelles, ea deplangand o zi foarte trista pentru Europa, relateaza AFP.

Cele doua razboaie - sau despre atentatele de la Bruxelles

Nu simt teama, ci revolta. Revolta ca sintem in plin razboi, iar liderii europeni sint incapabili sa-si asume vremurile in care traim. Revolta pentru ca prin stirile si postarile pe care le citesc, sentimentul general este acela de frica. Revolta pentru ca politicienii europeni sint incremeniti in incompetenta lor.

Elena Udrea, despre atentatele de la Bruxelles: O palma data liderilor Uniunii

Elena Udrea considera ca atentatele de marti dimineata de la Bruxelles sunt o palma pentru lideriile UE care ar fi adus razboiul terorist in Europa.

Gabriela Cristea, mesaj emotionant despre atentatele de la Bruxelles

Atentatele de la Bruxelles nu le-au lasat indiferente nici vedetele de la noi. Gabriela Cristea a reactionat pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj emotionant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )