Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce spune Dragnea, despre o candidatura la prezidentialele din 2019

Antena3 Antena3,
Ce spune Dragnea, despre o candidatura la prezidentialele din 2019

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale din 2019, ca mai este cale lunga si nu are aceasta preocupare acum, subliniind. continuă pe Antena3

Implicarea familiei Rothschild in ascensiunea fulminanta a favoritului la prezidentialele din Franta, Emmanuel Macron

Candidatul la prezidentialele din Franta Emmanuel Macron s-a apropiat de politica cu ajutorul echipei Rothschild. Avea doar 30 de ani cand s-a alaturat acestui imperiu financiar, dar era un debutant muncitor,.

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a vorbit despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor 2009. Nu am fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor preziden?.

Dragnea: Obiectivele comisiei privind prezidentialele din 2009 trebuie reformulate; Parchetul le-a copiat cu copy-paste

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, de la tribuna plenului reunit, ca retrimiterea la Comisiile juridice a proiectului de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 nu reprezinta un pas inapoi, fiind nevoie doar ca obiectivele acesteia sa fie reformulate, in conditiile in care Parchetul General le-a copiat cu copy-paste, potrivit news. ro.

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

Eugen Nicolicea, despre ancheta deschisa de Parchet privind prezidentialele din 2009: O smecherie a procurorului general, va raspunde pentru acest lucru. Vom schimba obiectul de activitate al comisiei parlamentare de ancheta

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a declarat luni, referitor la ancheta deschisa de Parchetul General privind alegerile prezidentiale din 2009, ca procurorul general a facut o smecherie, avand in vedere ca a fost anuntata o comisie parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru, si va raspunde pentru acest lucru. Nicolicea a insistat ca se va constitui oricum comisia parlamentara, dar ca se va avea grija sa schimbe obiectul de activitate al acesteia, astfel incat dl Augustin Lazar sa ramana cu buzele umflate.

Noi motive de nemultumire pentru Dragnea. Ministerul Justitiei amana din nou termenul de amendare a legislatiei penale

Ministerul justitie a anuntat, miercuri, ca demareaza un proces de evaluare si analiza a impactului noilor coduri, invitand Inalta Curte, CSM si Parchetul General sa trnsmita ministerului pana pe data de 26 mai o situatiatie centralizata a observatiilor forumulte de instante si structurile de parchet, se arata intr-un comunicat de presa. Aceste consultari ample au fost anuntate de ministrul justitiei, Tudorel Toader, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe ministrul justitiei pe motiv ca a intarziat proiectul privind modificarea codurilor penale. Ministerul anuntase doua runde de dezbatere, una pe 25 aprilie, alta pe 16 mai.

Anuntul facut de Liviu Dragnea despre masura privind eliminarea TVA la locuinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca va discuta saptamana viitoare cu colegii sai din comisiile de specialitate si ca vor decide daca merg mai departe cu proiectul de lege.

Foreign Policy: Emmanuel Macron este tot ce nu sunt democratii din America. Liderul En Marche, un outsider cu o agenda similara cu cea a lui Hollande

Emmanuel Macron, candidatul centrist care o va intalni pe lidera Frontului National, Marine Le Pen, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, este un nimeni globalist care are mari sanse sa devina urmatorul presedinte al Frantei si chiar reprezentantul interimar al lumii libere - cel putin pana cand Statele Unite vor avea un nou presedinte.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca isi doreste ca membrii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sa inceapa sa lucreze cat mai repede.

De ce protesteaza taximetristii: Despre problemele taximetriei din Bucuresti si solutii

Sa gasesti un taxi in Bucuresti este o adevarata aventura. Daca iesi in strada, in mod aproape inevitabil taximetristul te intreaba unde mergi si daca nu ii convine, refuza cursa, pe motiv ca se retrage in alta zona. Sunt si cazuri in care se cere din start o suma mai mare decat pretul normal al cursei, fara sa porneasca aparatul de taxat, in special in weekend si noaptea, in zona centrala a orasului. Multi bucuresteni apeleaza la Uber, dar si aici e o problema: Uber nu are licenta de transport, asa cum cere legea, ceea ce ii face pe taximetristi sa acuze compania de evaziune fiscala si sa ceara interzicerea ei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )