Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Francois Hollande despre criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Francois Hollande despre criza refugiatilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, luni, ca nicio tara europeana nu se poate exonera de la primirea refugiatilor care beneficiaza de dreptul la azil. continuă pe România Liberă

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Francois Hollande: Distribuirea refugiatilor care au dreptul la azil trebuie sa fie facuta in toate tarile europene, niciun stat nu se poate exonera

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat ca nicio tara europeana nu se poate exonera de la primirea refugiatilor care beneficiaza de dreptul la azil, informeaza Liberation. in ceea ce priveste.

Francois Hollande: Niciun stat european nu se poate exonera de la primirea refugiatilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa in Maroc, ca nicio tara europeana nu se poate exonera de la primirea refugiatilor care beneficiaza de dreptul la azil, informeaza site-ul.

Mircea Badea: Astept puterea exemplului romanesc in criza refugiatilor

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte curios sa vada puterea exemplului roman, in contextul in care Ungaria a demonstrat ca nu stie sa gestioneze criza refugiatilor cu.

Preot roman stabilit in Germania, despre criza imigrantilor: Nemtii stiu ca societatea este pe cale de imbatranire, numarul nasterilor scade, forta de munca este tot in scadere, iar in spatele acestei provocari exista si un obiectiv

Germania nu crede in lacrimi, isi intitula jurnalistul Silviu Sergiu un articol despre criza imigrantilor. in spatele imaginii binevoitoare a Angelei Merkel fata de refugiati, se ascunde un plan bine pus.

Criza refugiatilor LIVE TEXT Croatia transporta migrantii la granita cu Ungaria, Budapesta ii urca in autobuze si ii duce la doua centre de inregistrare din apropiere de Austria/ Austria isi rezerva dreptul de a-i trimite inapoi

Croatia a devenit noul punct fierbinte de pe traseul migrantilor ce vor sa ajunga in vestul Europei, motiv pentru care autoritatile au oprit circulatia pe drumurile ce duc spre granita cu Serbia, si au inchis respectivele puncte de trecere a frontierei. Migrantii au inceput insa vineri dimineata sa treaca granita prin campuri. De asemenea, Ungaria a anuntat ca inceput sa construiasca gardul de la frontiera cu Croatia. 00 Politia croata spune ca nu a avut loc nicio dezarmare sau arestare a politistilor croati in Ungaria23. 40 Ungaria a sechestrat un tren ce aducea migranti din Croatia, a dezarmat 40 de politisti croati si l-a arestat pe conductorul trenului, potrivit sefului unitatii ungare pentru dezastre - Reuters.

Ministrul ungar de Externe, despre atitudinea premierului croat in criza refugiatilor: Zoran Milanovici a lansat atacuri false si rautacioase la adresa Ungariei, iar comportamentul sau este penibil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca atitudinea premierului Croatiei, Zoran Milanovici, cu privire la criza imigrantilor este una penibila. Sistemul de imigratie al Croatiei s-a prabusit.

The Guardian: Aurescu participa la reuniunea privind criza refugiatilor. MAE dezminte informatia

Publicatia britanica The Guardian a anuntat ca ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor de Externe din centrul si estul Europei, pe tema crizei refugiatilor. Informatia a fost, insa, dezmintita de Ministerul afacerilor de Externe.

Calin Popescu Tariceanu, despre criza imigrantilor: Romania nu este vizata de acest val migrator. Tara noastra nu trebuia sa adopte o pozitie atat de rigida la JAI (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, sambata seara, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, moderata de Dan Andronic si difuzata pe B1 TV, ca nu crede ca Romania ar fi trebuit sa.

Ministrii de externe din Grupul de la Visegrad si omologul din Luxemburg vor discuta luni despre criza imigrantilor

Ministrii de Externe din statele membre ale Grupului de la Visegrad se vor reuni luni la Praga, impreuna cu omologul din Luxemburg, tara care exercita in acest moment presedintia UE, pentru a discuta despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )