Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mircea Badea: Astept puterea exemplului romanesc in criza refugiatilor

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Astept puterea exemplului romanesc in criza refugiatilor

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte curios sa vada puterea exemplului roman, in contextul in care Ungaria a demonstrat ca nu stie sa gestioneze criza refugiatilor cu. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Lumea este interesata de Priveghi TV, nu de problema refugiatilor

Mircea Badea s-a aratat dezamagit, miercuri, de faptul ca pe romanii nu-i intereseaza problema refugiatilor, cat ii intereseaza mortii. Concret, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a spus.

Putem gasi solutia pentru criza refugiatilor doar daca tratam cauza declansatoare

Criza refugiatilor nu este o criza a Ungariei, a Romaniei sau a statelor din Balcani vecine ale UE, ci este o criza a Uniunii Europene, considera deputatul european Iuliu Winkler UDMR, PPE).

Mircea Badea: Nici doamna Gorghiu n-ar fi mai bucuroasa ca mine sa vina alt Guvern

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, isi doreste un nou Guvern. Sunt cel mai mare sustinator al venirii unui nou Guvern, a declarat Mircea Badea. Cred ca nici doamna Gorghiu n-ar fi mai.

Criza refugiatilor, pe masa CSAT

Criza refugiatilor va fi unul dintre subiectele principale la sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii care va incepe la ora 11:00 la Palatul Cotroceni.

Mircea Geoana, despre criza refugiatilor: Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izoleaza si aceasta enclavizare promovata va crea mari probleme in regiune

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat joi ca masurile anuntate de Ungaria in contextul crizei refugiatilor depasesc standardele democratiei europene, informeaza Agerpres.

Adevarul Live: Uniunea Europeana a Gardurilor. Criza refugiatilor scoate la iveala fata urata a UE

Motto-ul UE ramane Unitate prin diversitate, insa trei tari comunitare au ridicat garduri pentru a tine refugiatii afara. Ungaria anunta ca se pregateste acum pentru un al doilea gard, de data aceasta la granita cu Romania - ar fi prima astfel de bariera fizica rdicata intre doua state UE. De la ora 11. 00, vorbim cu Mircea Barbu, corespondentul Adevarul in Serbia, si Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Criza refugiatilor, pe masa CSAT

Consiliul Suprem de Aparare al Tarii CSAT) s-a reunit, joi, la Palatul Cotroceni, pentru a lua masuri privind gestionarea crizei refugiatilor.

Ministrul ungar de Externe, despre atitudinea premierului croat in criza refugiatilor: Zoran Milanovici a lansat atacuri false si rautacioase la adresa Ungariei, iar comportamentul sau este penibil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca atitudinea premierului Croatiei, Zoran Milanovici, cu privire la criza imigrantilor este una penibila. Sistemul de imigratie al Croatiei s-a prabusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )