Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce spune Ion Iliescu despre redeschiderea dosarului MINERIADA

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ion Iliescu despre redeschiderea dosarului MINERIADA

Fostul sef de stat, Ion Iliescu, a declarat, joi, cu privire la redeschiderea dosarului mineriadei din 13-15 iunie 1990, ca oricine este liber sa analizeze si sa comenteze evenimentele de atunci si ca nu este nicio problema daca cei interesati sau istoricii se ocupa si de acele momente, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Reactia lui Ion Iliescu la redeschiderea dosarului mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat ca nu are nicio problema daca istoricii sau cei interesati analizeaza dosarele mineriadei din 13-15 iunie 1990. Acesta a refuzat sa se pronunte in legatura cu.

Ion Iliescu, intrebat daca redeschiderea dosarului mineriadei din 13-15 iunie 1990 il vizeaza: De ce? Nu

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat joi pentru Mediafax, intrebat daca redeschiderea dosarului mineriadei din 13-15 iunie 1990 il vizeaza, ca nu este cazul. Am fost contemporan cu evenimentele si am avut niste raspunderi, dar asta redeschiderea dosarului, n. red. ) e cu totul altceva, sustine Iliescu. Presedintele fondator a PSD a mai afirmat ca oricine este liber sa analizeze si sa comenteze evenimentele de atunci si ca nu este nicio problema daca cei interesati sau istoricii se ocupa si de acele momente.

Ion Iliescu, intrebat daca redeschiderea dosarului mineriadei din 13-15 iunie 1990 il vizeaza: Am avut niste raspunderi, dar nu

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca redeschiderea dosarului mineriadei din 13-15 iunie 1990 nu il vizeaza, desi, afirma acesta, a avut unele raspunderi. Am fost contemporan.

Se redeschide dosarul Mineriada: Evenimentele din 13-15 iunie 1990, anchetate. Miron Cozma: Ion Iliescu si Petre Roman trebuie sa plateasca (VIDEO)

Dosarul Mineriada va fi redeschis la 25 de ani de la evenimentele din 13-15 iunie 1990, relateazaB1 TV. Se aduc acuzatii de crima impotriva umanitatii. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie.

Ce spune presedintele Iohannis despre noua sesiune parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe contul sau de Facebook impresiile sale despre sesiunea parlamentara care incepe luni si care ar trebui sa fie prioritatile parlamentarilor, mai ales ca tot astazi s-a intalnit, la Palatul Cotreceni, nu presedintii celor doua Camere: Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea. De asemenea, presedintele Iohannis vrea sa ii asigure pe romani ca politicienii au inteles mesajul votului din 16 noiembrie 2014.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce spune Grigore Cartianu despre dezvaluirile Elenei Udrea

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann discuta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 11. 00, despre implicatiile scandalului iscat de cele mai recente dezvaluiri ale Elenei Udrea, referitoare la adjunctul sefului SRI, Florian Coldea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )