Libnet.ro
UNICEF

16:15

A spune lucrurilor pe nume: Monica Macovei despre Dan Voiculescu (Felix)

Hotnews Hotnews,
 A spune lucrurilor pe nume: Monica Macovei despre Dan Voiculescu (Felix)

Exista momente cand refuzul de a spune lucrurilor pe nume se transforma intr-un pericol mortal pentu soarta Cetatii. Salut aici gestul doamnei Monica Macovei de a sfida si de a destrama, cu probe irefutabile, calomniile crase debitate la adresa ei de oamenii unui ins dovedit turnator si gradat al Securitatii, nababul Dan Voiculescu, nume conspirativ Felix, personaj malefic ale carui urzeli au jucat si joaca un rol nefast in lupta Romaniei de a deveni un veritabil stat de drept. continuă pe Hotnews

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Fondatorul PC: E o nedreptate, e un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei ii raspunde lui Voiculescu: Dau in judecata Intact

Europarlamentarul Monica Macovei scrie pe blogul sau ca va da in judecata trustul Intact si va cere CNA sa sanctioneze postul de televiziune si dezinformare Antena 3. De ani de zile vedem cum turnatorul Voiculescu Felix) isi foloseste angajatii pentru a minti si calomnia, pentru a rescrie istoria si a ascunde realitatea.

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache.

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu, care s-a prezentat marti dimineata la IPJ Ilfov, a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache.

Monica Macovei sustine ca a fost agresata fizic de Dan Voiculescu: Varanu' a fost agresiv, m-a inghesuit intr-un colt, ca sa schimb o lege

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC era senator, iar Macovei era ministru. In Senat, Varanu' m-a inghesuit si a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, intr-un colt unde m-a bagat, ca sa schimb o lege. A fost foarte agresiv si fizic, a declarat Monica Macovei la B1 Tv, potrivit Stiripesurse. ro.

VIDEO UPDATE Dan Voiculescu: Par foarte dur, dar sunt foarte sensibil/ Doamna Macovei trebuie sa raspunda pentru defaimarea tarii

Dan Voiculescu a declarat luni dimineata, inainte sa mearga la termenul de la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca dosarul ICA, ca este un om sensibil, desi pare dur si ermetic. El a anuntat ca Monica Macovei va trebui sa raspunda in justitie pentru defaimarea tarii, dupa ce europarlamentarul PDL a afirmat ca a fost agresata fizic de Voiculescu.

Monica Macovei da in judecata trustul Intact: Voi cere CNA sa sanctioneze postul de televiziune si dezinformare Antena 3

Europarlamentarul Monica Macovei iese la atac impotriva lui Dan Voiculescu, pe care il numeste cancerul Romaniei si anunta ca va da in judecata trustul Intact, pentru dezvaluirile conform carora ar fi fost.

Antena 3 acuza o propaganda fascista la adresa sa, Mihai Gadea se declara monarhist iar Mircea Badea a ales doua porecle pentru Monica Macovei si Traian Basescu

Antena 3 a acuzat, in emisiunea lui Mihai Gadea Sinteza Zilei, existenta unei propagande fasciste impotriva sa. Intr-o emisiune in care a fost prezentata dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni, si in care a fost invocat in special mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, cand s-a scandat Iesi afara, javra ordinara, Mihai Gadea, care s-a declarat monarhist, a afirmat ca prin noul dosar al lui Dan Voiculescu se incearca de fapt camuflarea cazului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Dan Voiculescu: Va fi un proces impotriva lui Macovei. Ea va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si subminarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )