Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul primei emisiuni Lumea lui Banciu din grila de toamna a postului B1 TV despre criza refugiatilor care iau cu asalt Europa. Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia.

Povestea lui Maryam. Despre criza refugiatilor in 3 intrebari si raspunsuri

Inchipuiti-va o populatie cat 5 Romanii la un loc. Cam acesta a fost numarul total al refugiatilor din lume in 2013 datele pe 2014 nu sunt definitive). Mai exact, conform Bancii Mondiale, peste 107 milioane de oameni au plecat in pribegie in 2013, in speranta unui trai mai bun. 2,7 milioane de iordanieni, 1,6 milioane de pakistanezi, circa un milion de iranien, urmati de sirieni, kenyeni, etiopieni si de ceilalti refugiati au constituit substanta cifrelor publicate de Banca Mondiala. Maryam s-a nascut in Irak, in 1960, cel mai mic dintre cei sapte copii. Maryam spune ca educatia era unul dintre cele mai importante lucruri in familie. Tatal ei si cinci frati au fost profesori. Tatal s-a asigurat ca ea primeste cea mai buna educatie, astfel incat atunci cand era la scoala, Maryam simtea ca sta din punct de vedere al pregatirii, mai bine decat ceilalti.

Neagu Djuvara, despre criza refugiatilor, amenintarea Rusiei si construirea moscheei la Bucuresti: Sa stiti ca o sa vedeti o schimbare absolut dramatica in Europa

Istoricul Neagu Djuvara a declarat, in cadrul unui interviu acordat lui Robert Turcescu, ca Rusia nu mai reprezinta o amenintare la adresa lumii si ca romanii au mostenit temerea fata de tara lui.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Mircea Badea: Utilizatorii Facebook, mai impresionati de leul Cecil decat de criza refugiatilor

Utilizatorii de pe Facebook nu sunt la fel de impresionati de criza refugiatilor pe cat au fost de leul Cecil, impuscat de un medic dentist, a spus Mircea Badea. Am un apel pentru cetatenii de pe Facebook.

Australia sfatuieste statele europene sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Irak si Siria, pentru a opri criza refugiatilor

Australia sfatuieste tarile europene, prin vocea ministrului de Externe Julie Bishop, sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic atat in Irak cat si in Siria, in incercarea de a opri criza refugiatilor care vin in Europa, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Oficialul australian considera ca eventuale bombardamente impotriva gruparii Statul Islamic reprezinta solutia prin care Europa ar putea pune capat unei crize de proportii globale.

Criza refugiatilor. Germania, Franta si Anglia cer o reuniune de URGENTA

Uniunea Europeana trebuie sa ia masuri imediate pentru a face fata valului de imigranti, au declarat duminica, intr-un comunicat comun, ministrii de Interne din Germania, Franta si Marea Britanie, cerand o reuniune de urgenta privind criza refugiatilor.

SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

Mai mult de jumatate dintre romani sunt de parere ca riscul este mic sau foarte mic ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce 70 % au multa si foarte multa incredere in capacitatea armatei de a gestiona o criza a imigrantilor, potrivit unui sondaj IRES.

VIDEO Criza refugiatilor: Ungaria, lasata singura in fata valului de migranti ce o asalteaza: Austria a declansat luni controale la frontiera, Germania spune ca refugiatii trebuie sa ceara azil in Ungaria. Budapesta a dat drumul mai multor trenuri incarc

Ziua de luni a inceput cu anuntul autoritatilor austriece ca vor demara controale la frontiera, ceea ce a declansat o coada de peste 20 km pe o autostrada ungara si blocaje, dar si controverse privind legalitatea lor in spatiul Schengen. In doar cateva ore s-au gasit peste 200 de imigranti ilegali si au fost arestati cinci traficanti de persoane. Budapesta, pe de o parte a cerut Germaniei clarificari privind statutul migrantilor, pe de alta parte a inceput sa le dea voie sa se urce in trenurile de Germania si Austria, desi aceleasi reguli Schengen nu permit calatoria acestora fara documente de calatorie si viza statului de destinatie. 21:45Un tren cu aproximativ 400 de migranti la bord, plecat din Budapesta, a ajuns luni seara in Bavaria, in sudul Germaniei. 52 Cateva sute de migranti plecati din Budapesta au ajuns in gara din Viena. Acestia schimba trenul spre Germania18. 33 Patru trenuri care transporta pasageri, inclusiv refugiati, au trecut granita dintre Ungaria si Austria18. 00 Primul tren cu refugiati la bord a parasit orasul ungar Hegyeshalom, de la granita cu Austria, dupa ce a fost tinut in loc timp de mai multe ore, pentru verificari. Anterior, caile ferate austriece anuntasera ca refuza sa accepte trenul plecat din Budapesta intrucat acesta nu este sigur, din cauza supraaglomerarii. Unele persoane din tren au coborat. Un al doilea tren spre Viena era tinut la granita. 55 Austria verifica daca sutele de refugiati ce s-au urcat in trenul plecat din Budapesta au depus cereri de azil in Ungaria si - daca au facut acest lucru - nu ii va lasa sa-si continue calatoria, a declarat un purtator de cuvant al politiei vieneze. 19 Politia vieneza a anuntat ca cei care nu doresc sa ceara azil in Austria pot circula liberi prin tara timp de doua saptamani, iar apoi risca sa fie trimisi inapoi in ultima tara de tranzit - Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )