Libnet.ro
UNICEF

10:16

SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

România Liberă România Liberă,
SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

Mai mult de jumatate dintre romani sunt de parere ca riscul este mic sau foarte mic ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce 70 % au multa si foarte multa incredere in capacitatea armatei de a gestiona o criza a imigrantilor, potrivit unui sondaj IRES. continuă pe România Liberă

Oprea si Aurescu, audiati in Parlament. Ce vor sa afle alesii despre criza imigrantilor

Marius Obreja, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, a anuntat, miercuri, ca i-a invitat in Parlament pe Gabriel Oprea si Bogdan Aurescu, pentru a discuta cu senatori si deputati din sapte comisii parlamentare pe tema crizei imigrantilor.

Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana au fost convocati la o reuniune de urgenta la 14 septembrie, pentru a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia semestriala a UE, citata de DPA.

De fapt, ce cred romanii despre evrei, Holocaust si Legiune? Un sondaj edificator (I)

Promulgarea legii de modificare a unei ordonante de urgenta veche de 13 ani, ordonanta care interzice organizatiile si simbolurile cu caracter fascist, rasist sau xenofob si promovarea cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, a provocat discutii tensionate.

Mircea Badea, despre criza imigrantilor: Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca Romania ar trebui sa fie exclusa din problema refugiatilor. Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii. Suntem.

Parlamentar din cardul partidului ungar FIDESZ, despre criza imigrantilor: Ne-am dori ca nepotii nostri sa creasca intr-un califat european unit? Raspunsul meu este nu

Antal Rogan, liderul grupului parlamentar al FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria a declarat marti ca a devenit clar ca politica Uniunii Europene privind migratia a esuat, iar acum oamenii ar trebui sa.

Neagu Djuvara, despre criza imigrantilor: Europa nu este pregatita sa faca fata unei asemenea invazii

Istoricul Neagu Djuvara a sustinut intr-un interviu pentru Digi 24 ca Europa nu este pregatita se faca fata valurilor de imigranti care au patruns pe continent.

Cum profita romanii de criza imigrantilor

Ambasada Romaniei in Ungaria a fost informata, duminica, de Politia din Budapesta, ca trei cetateni romani au fost retinuti pe 29 august pentru suspiciunea de trafic de persoane, MAE precizand ca 26 de romani au fost retinuti pana acum.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Presedintele Comisiei Europene anunta noi masuri UE in privind criza imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, va prezenta, saptamana viitoare, in declaratia sa anuala despre starea Uniunii, noi masuri pentru criza imigrantilor.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )