Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

B1 B1,
Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul primei emisiuni Lumea lui Banciu din grila de toamna a postului B1 TV despre criza refugiatilor care iau cu asalt Europa. Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Victor Ponta, despre demisia lui Ilie Sarbu: Din decembrie n-a mai vrut sa fie lider de grup. L-am rugat frumos sa mai stea o sesiune (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit duminica cu social democratii pentru a discuta cine va conduce in continuare grupul senatorial PSD. Premierul a declarat ca de ca de cand ocupa functia de sef al guvernului a participa.

Neagu Djuvara, despre criza refugiatilor, amenintarea Rusiei si construirea moscheei la Bucuresti: Sa stiti ca o sa vedeti o schimbare absolut dramatica in Europa

Istoricul Neagu Djuvara a declarat, in cadrul unui interviu acordat lui Robert Turcescu, ca Rusia nu mai reprezinta o amenintare la adresa lumii si ca romanii au mostenit temerea fata de tara lui.

Povestea lui Maryam. Despre criza refugiatilor in 3 intrebari si raspunsuri

Inchipuiti-va o populatie cat 5 Romanii la un loc. Cam acesta a fost numarul total al refugiatilor din lume in 2013 datele pe 2014 nu sunt definitive). Mai exact, conform Bancii Mondiale, peste 107 milioane de oameni au plecat in pribegie in 2013, in speranta unui trai mai bun. 2,7 milioane de iordanieni, 1,6 milioane de pakistanezi, circa un milion de iranien, urmati de sirieni, kenyeni, etiopieni si de ceilalti refugiati au constituit substanta cifrelor publicate de Banca Mondiala. Maryam s-a nascut in Irak, in 1960, cel mai mic dintre cei sapte copii. Maryam spune ca educatia era unul dintre cele mai importante lucruri in familie. Tatal ei si cinci frati au fost profesori. Tatal s-a asigurat ca ea primeste cea mai buna educatie, astfel incat atunci cand era la scoala, Maryam simtea ca sta din punct de vedere al pregatirii, mai bine decat ceilalti.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Victor Ponta: Este adevarat ca nu prea avem opozitie, dar avem mult scandal si multa cearta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu exista opozitie in Romania, dar ca exista mult scandal si multa cearta. Este adevarat ca nu prea avem opozitie, ceea ce este bine pentru Romania, dar avem mult s.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )