Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce spune Ponta despre Programul Operational Regional, adoptat la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre Programul Operational Regional, adoptat la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a postat, marti, un mesaj pe Facebook prin care saluta adoptarea Programului Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,25 miliarde euro. continuă pe România Liberă

Ce spune Corina Cretu despre Programul Operational Regional

Comisarul Corina Cretu a declarat, marti, la ceremonia de semnare a Programului Operational Regional POR) 2014-2020, ca nu a fost pierdut niciun ban pe acest program, deoarece bugetul prevazut pentru 2014 a fost transferat pentru anul 2015.

Stirea Zilei: 8,2 miliarde euro aprobate pentru Romania prin Programul Operational Regional 2014-2020

Probabil cea mai importanta veste a zilei vine de la Bruxelles, unde Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, cu un buget de 8,2 miliarde euro, a fost adoptat astazi de Comisia Europeana in prezenta comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu si a ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh.

Victor Ponta, despre adoptarea la Bruxelles a POR 2014-2020: Un sprijin extrem de important pentru dezvoltarea tarii noastre, pentru crearea de locuri de munca si imbunatatirea calitatii vietii in toate regiunile Romaniei

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-o postare pe Facebook, decizia alocarii Romaniei 8,25 miliarde de euro prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, adoptat marti la Bruxelles. Un sprijin extrem de.

Corina Cretu semneaza azi Programul Operational Regional. Investitiile vor imbunatati viata tuturor romanilor

Astazi, 23 iunie, comisarul european pentru politici regionale, doamna Corina Cretu, va semna la Bruxelles, impreuna cu ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, doamna Sevil Shhaideh, Programul.

Ce spune Ponta despre ipoteza ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca ipoteza ca a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie este o imbecilitate sustinuta de basisti.

Decizia CE de adoptare a Programului Operational Regional 2014-2020, semnata la Bruxelles

Decizia Comisiei Europene de adoptare a Programului Operational Regional POR) 2014-2020, pentru care sunt alocate fonduri de 8,25 miliarde euro, va fi semnata marti la Bruxelles, in prezenta ministrului.

Ceremonia de semnare simbolica a Programului Operational Regional 2014-2020 are loc astazi

Ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, Sevil Shhaideh, participa astazi la o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu, pentru semnarea simbolica a Programului Operational Regional 2014-2020.

Ce spune Tariceanu despre lipsa lui Ponta de la sefia Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, ca desemnarea unui inlocuitor la conducerea Guvernului reprezinta o procedura la care premierul Victor Ponta are dreptul sa apeleze, dar ar fi de dorit ca acest intermezzo sa fie cat mai scurt.

Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

Calin Popescu-Tariceanu. presedintele Senatului, este de parere ca propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul Ponta si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme .

Banicioiu nu sustine declaratia lui Ponta despre blocarea unui etaj de spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, nu a confirmat, ieri, declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia a fost blocat un etaj de la Spitalul Universitar pentru operatia sotiei ambasadorului Olandei, evitand intrebarile jurnalistilor pe subiect si spunand ca nu doreste sa comenteze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )