Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce spune Ponta despre reglementarea certificatelor pentru terenul agricol

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre reglementarea certificatelor pentru terenul agricol

Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta de reglementare a certificatelor privind utilizarea terenului agricol pentru care este ceruta subventie, avand in vedere ca e jale dupa noul regulament comunitar in domeniu, iar situatia cadastrului este inca nerezolvata in Romania, afirma premierul Ponta, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

Ce spune Ponta despre oficiali romani care au primit interdictie de a intra in SUA

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu are informatii potrivit carora persoane angajate in Guvern au interdictie de a intra pe teritoriul SUA din cauza unor probleme legate de coruptie sau ca ar apartine unor servicii de informatii, informeaza Mediafax.

Ce spune Ponta despre violenta domestica

Premierul Victor Ponta a declarat ca neacceptarea in societate a violentei domestice si cresterea gradului de educatie au dus la scaderea fenomenului, relateaza Mediafax.

Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine, informeaza Agerpres.

Ce spune Biblia despre gelozie

Ce spune Biblia despre gelozie. Sentimentul chinuitor si obsedant provocat de banuiala sau certitudinea ca persoana iubita este necredincioasa este prezentat in diferite pasaje din Biblie, fie ca e vorba de Vechiul sau de Noul Testament.

Romania, prinsa in spirala devastatoare a populismului. Cu onestitate despre cresterea alocatiilor pentru copii

Orice discutie despre cresterea alocatiilor pentru copii e delicata. La fel ca si dezbaterile despre salariile profesorilor, medicilor, primarilor. Stim cu totii ca alocatia actuala 42 de lei) e mica, e evident ca trebuie marita. Ei bine, acum vine partea tehnica, plictisitoare, dar esentiala intr-o economie: cum poate fi majorata? Liberalii au ales solutia cea mai simpla din punct de vedere politic, dar cea mai costisitoare pe termen lung pentru toata lumea: populismul. E doar inceputul: PSD si PNL au intrat oficial in campania electorala pentru 2016 si de-acum inainte vom vedea doar asemenea gesturi. Mi-e teama de repetarea catastrofalului an 2008, cind Romania a fost adusa in pragul colapsului economic.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Ponta, despre Dragnea: A fost sanctionat pentru un lucru bun pe care l-am facut si eu, suspendarea lui Basescu

In cadrul sedintei de guvern de miercuri, Victor Ponta, dupa ce i-a multumit pentru activitate ministrului Liviu Dragnea, a declarat ca presedintele-executiv demisionar al PSD a facut un lucru bun pe care l-a facut si el, suspendarea presedintelui Basescu.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )