Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

România Liberă România Liberă,
Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta, despre Sevil Shhaideh: Am aflat ca doamna ministru, desi este musulman, are un nas crestin. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul sedintei de Guvern, despre noul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, negand informatiile potrivit caror l-ar avea pe nas pe Liviu Dragnea. Am aflat ca doamna.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Ce spune Ponta despre reglementarea certificatelor pentru terenul agricol

Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta de reglementare a certificatelor privind utilizarea terenului agricol pentru care este ceruta subventie, avand in vedere ca e jale dupa noul regulament comunitar in domeniu, iar situatia cadastrului este inca nerezolvata in Romania, afirma premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ bine venit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul bine venit facand referire la ingrijorarea premierului de a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ binevenit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul binevenit facand referire la ingrijorarea premierului de a nu.

Premierul Victor Ponta: Vom negocia cu Tarom pentru o aeronava de protocol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca se va negocia cu Tarom in ceea ce priveste achizitionarea unei aeronave de protocol. in ceea ce priveste demisia lui Liviu Dragnea din PSD, premierul a subliniat ca.

Premierul Victor Ponta: Vom negocia cu Tarom pentru o aeronava de protocol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca se va negocia cu Tarom in ceea ce priveste achizitionarea unei aeronave de protocol. in ceea ce priveste demisia lui Liviu Dragnea din PSD, premierul a subliniat ca.

DUBLAREA alocatiei pentru copii, APROBATA in Camera Deputatilor. Guvernul anunta ca sustine majorarea, dar cere indicarea sursei de finantare

20 - Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca Executivul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )