Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce spune Tariceanu despre anchetarea votului in cazul lui Dan Sova

România Liberă România Liberă,
Ce spune Tariceanu despre anchetarea votului in cazul lui Dan Sova

Este posibil ca anchetarea votului din Senat in cazul lui Dan Sova sa fie doar un pretext pentru a se ajunge la premierul Victor Ponta, a declarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu pentru PSnews. continuă pe România Liberă

Ce spune Tariceanu despre arestul preventiv

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca oamenii trebuie sa fie anchetati in libertate si numai in cazuri speciale, bine argumentate, se poate solicita si obtine din partea judecatorului arestarea preventiva, pentru ca altfel se merge catre o zona grava de abuz si de exces de putere, care nu este specifica unei tari democratice, informeaza Agerpres.

Tariceanu: E posibil ca anchetarea votului in cazul lui Sova sa fie un pretext pentru a se ajunge la Ponta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat in cadrul unui interviu acordat jurnalistilor PSnews, ca este posibil ca anchetarea votului din Senat in cazul lui Dan Sova sa fie doar un pretext.

CCR vrea un punct de vedere de la Senat pe cazul senatorului Dan Sova (VIDEO)

Curtea Constitutionala cere un punct de vedere al Biroului Permanent al Senatului in legatura cu sesizarea facuta in cazul senatorului Dan Sova, informeaza B1 TV. in acest sens, CCR i-a transmis.

Ce spune Biserica despre scandalul homofob de la Brasov

Reprezentantii Arhiepiscopiei Sibiului sustin ca vor face o ancheta in cazul profesorului de Religie care le-a distribuit elevilor materiale care instiga la homofobie. Patriarhia a refuzat sa faca orice declaratii pe motiv ca BOR este o institutie descentralizata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )