Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ce spune Victor Ponta despre Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Ce spune Victor Ponta despre Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a subliniat ca Romania ar putea fi singura sansa a Republicii Moldova de a ramane pe drumul proeuropean, in conditiile in care toate discutiile din Europa au ca tema situatia din Siria. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre vizita in Iordania: incercam sa reluam o relatie traditionala

Premierul Victor Ponta efectueaza in aceste zile o vizita in Iordania, acolo unde s-a intalnit deja cu omologul sau Abdullah Ensour. incercam sa reluam ceea ce era o relatie traditionala intre.

Victor Ponta, despre plimbarea pe malul raului Iordan

Premierul Victor Ponta s-a declarat sambata impresionat de vizita pe care a facut-o la raul Iordan si a sustinut ca locul Botezului Domnului este o zona sigura pentru pelerini. Un lucru care m-a.

Ce spune ambasadorul Germaniei in Republica Moldova despre protestele din Chisinau

Republica Moldova nu trebuie sa fie o tara saraca, a afirmat Ulrike Knotz, ambasador al Republicii Federale Germania in Republica Moldova. in mesajul public transmis cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, diplomatul s-a referit la situatia actuala din tara.

Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea si Iohannis: Era normal sa radem putin

Premierul Victor Ponta a dezmintit zvonurile privind negocierile dintre PSD si Cotroceni pe tema gasirii unui nou premier. Ieri dimineata a aparut pe sursele bine cunoscute, cred ca la Digi 25 si la.

Victor Ponta: Primii refugiati, asteptati in Romania inainte de sfarsitul anului. Participam la trierea lor, dar nu va exista un criteriu de religie. / Vom plati Serbiei un ajutor pentru refugiati

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Romania se pregateste pentru primirea refugiatilor care vor fi repartizati tarii noastre conform deciziei Consiliului JAI de la Bruxelles. Ponta spune ca tara noastra participa la trierea refugiatilor, insa aceasta inseamna, potrivit premierului, sa fie din zona de conflict, sa aiba familii si nu va exista un criteriu de religie. Potrivit primului ministru, primii refugiati sunt asteptati in Romania inainte de sfarsitul anului.

Victor Ponta: Nu exista o presiune migrationista asupra Romaniei, cifrele de intrare si de cereri de azil fiind comparabile cu cele din anii trecuti. / Interventia Rusiei agraveaza situatia din Siria

Premierul Victor Ponta a declarat luni, in fata parlamentului, ca Romania nu se confrunta cu o presiune migrationista, fapt confirmat si de datele statistice. Primul ministru spune ca Romania va implementa decizia recenta a Consiliului JAI, iar Guvernul, alaturi de autoritatile locale si de reprezentanti ai societatii civile, pregateste mecanismele care sa duca nu doar la preventie, ci si la integrare, atunci cand va fi nevoie de acest lucru.

Victor Ponta, declaratii importante despre criza imigrantilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, in acest moment, nu exista o presiune speciala din punct de vedere migrationist la adresa Romaniei, potrivit datelor centralizate de MAI, adaugand ca, statistic,.

VIDEO Victor Ponta, la apa Iordanului: Foarte emotionant!

Premierul Victor Ponta,aflat in vizita in Iordania, a mers sambata la locul unde Isus Hristos a fost botezat in apa Iordanului de Ioan Botezatorul. El a fost intampinat de ministrul iordanian al turismului si alti oficiali care i-au vorbit despre importanta acestui obiectiv pentru pelerinii crestini, relateaza agentia oficiala de presa a Iordaniei, Petra.

Victor Ponta, la apa Iordanului: Foarte emotionant!

Premierul Victor Ponta,aflat in vizita in Iordania, a mers sambata la locul unde Isus Hristos a fost botezat in apa Iordanului de Ioan Botezatorul. El a fost intampinat de ministrul iordanian al turismului si alti oficiali care i-au vorbit despre importanta acestui obiectiv pentru pelerinii crestini, relateaza agentia oficiala de presa a Iordaniei, Petra.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )