Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre plimbarea pe malul raului Iordan

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre plimbarea pe malul raului Iordan

Premierul Victor Ponta s-a declarat sambata impresionat de vizita pe care a facut-o la raul Iordan si a sustinut ca locul Botezului Domnului este o zona sigura pentru pelerini. Un lucru care m-a. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare.

Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

Victor Ponta si-a inceput saptamanala sedinta de guvern cu multumiri adresate Coalitiei de guvernare pentru sprijinul acordat la motiunea de cenzura de marti.

Victor Ponta: Basescu dispune si Iohannis executa? O sa vedem

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu potrivit carora actualul sef al statului Klaus Iohannis ar trebui sa ii cheme la consultari pe liderii coalitiei de.

Victor Ponta, anunt important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante si care se afla inca pe stocurile din Romania vor fi oprite de la vanzare, decizie luata in urma unei.

Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea si Iohannis: Era normal sa radem putin

Premierul Victor Ponta a dezmintit zvonurile privind negocierile dintre PSD si Cotroceni pe tema gasirii unui nou premier. Ieri dimineata a aparut pe sursele bine cunoscute, cred ca la Digi 25 si la.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta pleaca sambata in Iordania

Premierul Victor Ponta va face, la sfarsitul saptamanii, o vizita oficiala in Iordania, la inivitatia omologului sau Abdallah Ensour. Din delegatie vor face parte si ministrii afacerilor externe, economiei, comertului si turismului, agriculturii si dezvoltarii rurale, sanatatii.

Victor Ponta: ANAF s-a constituit probabil de frica parte civila in dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta sustine ca Fiscul s-a constituit parte civila in dosarul Turceni-Rovinari de frica, informeaza Digi24. Potrivit premierului, decizia ANAF e inexplicabila, atata vreme cat in dosar nu ar fi vorba de niciun prejudiciu. In dosarul Turceni-Rovinari, premierul Victor Ponta este acuzat, in calitate de avocar, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de guvern ca astazi va amana cu un an termenul prevazut de legea educatiei inca de acum 4 ani, deci din 2011, pana la care cadrele didactice din invatamantul universitar erau obligate sa obtina titlul de doctor. Amanam cu un an acea prevedere, altfel poate bine-intentionata, dar nerealista, ca de maine dam afara 3. 000 de cadre didatice din invatamantul superior, a spus Ponta. Avertismentul profesorului universitar Mihai Coman: Daca prorogarea nu este publicata in Monitorul Oficial astazi, atunci solutia creeaza o criza de 10 ori mai mare decat problema.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )