Libnet.ro
UNICEF

10:16

Ce spune Washingtonul despre protestele din Turcia.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Washingtonul despre protestele din Turcia.

Diplomatia americana a dezmintit cu putere, luni, orice implicare a unor organizatii sau cetateni americani in fronda antiguvernamentala care afecteaza Turcia de la sfarsitul lunii mai, relateaza Mediafax. Respingem categoric acuzatiile potrivit carora grupuri sau indivizi americani ar fi responsabili de manifestatiile din Turcia sau le-ar fi alimentat, s-a aparat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, Jennifer Psaki, intrebata cu privire la acuzatiile in acest sens facute in presa . continuă pe România Liberă

PROTESTELE din Turcia. Sindicatele anunta, de luni, GREVA GENERALA.

Doua sindicate principale din Turcia au anuntat, duminica, o greva generala care va incepe luni in toata tara pentru a denunta violentele politiei impotriva manifestantilor ce se opun premierului Recep Tayyip Erdogan, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al sindicatului KESK, informeaza Mediafax. Intram in greva maine luni) in toata tara, cu sindicatul) DISK si alte organizatii, a declarat Baki Cinar, purtatorul de cuvant al KESK. Medici, ingineri, arhitecti si detinsti se alatura .

UPDATE. PROTESTELE DIN TURCIA: Politia a evacuat total parcul Gezi din Istanbul. ...

Politia turca a evacuat total, sambata, parcul Gezi din Istanbul. Ocupantii parcului Gezi din Istanbul, de unde a pornit miscarea de contestare populara, fara precedent in Turcia din 2002, au anuntat sambata continuarea protestelor incepute in urma cu doua saptamani, informeaza Mediafax. Vom continua rezistenta impotriva oricarei nedreptati in tara noastra . ) Nu este decat inceputul, lupta noastra va continua!, afirma intr-un comunicat postat online organizatia Solidaritate .

Protestele din Turcia continua.

Ocupantii parcului Gezi din Istanbul, de unde a pornit miscarea de contestare populara, fara precedent in Turcia din 2002, au anuntat sambata continuarea protestelor incepute in urma cu doua saptamani, relateaza AFP. Vom continua rezistenta impotriva oricarei nedreptati in tara noastra . ) Nu este decat inceputul, lupta noastra va continua!, afirma intr-un comunicat postat online organizatia Solidaritate Taksim, care coordoneaza manifestantii potrivit Mediafax.

PROTESTELE din Turcia. Recep Tayyip Erdogan sustine ca era de datoria sa sa ...

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, duminica seara, ca era de datoria sa sa curete piata Taksim din Istanbul, dupa interventia politiei, sambata seara, impotriva ultimului bastion al manifestantilor care ii cereau demisia, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Am spus ca am ajuns la capat. Ca a devenit insuportabil. Ieri, operatiunea a fost desfasurata si piata Taksim si parcul Gezi) au fost curatate . ) era datoria mea de premeir, a declarat Erdogan, in cadrul unei reuniuni .

Jurnalistii de la Bloomberg au facut o paralela intre Golaniada din Romania si protestele din Turcia

Golaniada din Romania ar putea fi o lectie pentru guvernul Erdogan, noteaza jurnalistii de la Bloomberg, care fac o paralela intre recentele evenimente din Turcia si ceea ce s-a intamplat la Bucuresti , in.

Ce au in comun Golaniada din Romania si protestele din Turcia.

Golaniada din Romania ar putea fi o lectie pentru guvernul Erdogan, noteaza jurnalistii de la Bloomberg, care fac o paralela intre recentele evenimente din Turcia si ceea ce s-a intamplat la Bucuresti , in primavara anului 1990, scrie b1. ro. Studentii care si-au instalat corturile in piata Universitatii in 1990 cereau demisia Guvernului ales prin vot popular. Protestatarii pe care politia turca i-a evacuat din piata Taksim si parcul Gezi , la 15 iunie, nu au inceput la fel, dar si ei au .

Lectia pe care Romania o poate da Turciei. Paralela intre Golaniada romaneasca si protestele din piata Taksim

Jurnalistii publicatiei Bloomberg au realizat o paralela intre protestele din Turcia si golaniada din Romania din primavara anului 1990. Studentii romani care si-au instalat corturile in piata.

Washingtonul a dezmintit orice implicare in miscarea de contestare din Turcia

Diplomatia americana a dezmintit cu putere, luni, orice implicare a unor organizatii sau cetateni americani in fronda antiguvernamentala care afecteaza Turcia, scrie AFP. Respingem categoric.

Intram in greva generala luni, in toata tara. Apelul principalelor doua sindicate din Turcia

Doua sindicate principale din Turcia au anuntat duminica o greva generala incepand de luni in toata tara, pentru a denunta violentele politiei impotriva manifestantilor care se opun premierului Recep.

Nicolae Timofti, despre problemele din Transnistria: Cineva doreste destabilizarea situatiei

Autoritatile de la Chisinau sunt ingrijorate de evenimentele recente din Transnistria dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat luni ca nu exclude posibilitatea ca in spatele problemei din Transnistria sa se afle forte care doresc destabilizarea situatiei in regiune, transmite Unimedia. md.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )