Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce a spus Elena Udrea despre soacra sa. Doar cei mai apropiati oameni stiau asta

Playtech Playtech,
Ce a spus Elena Udrea despre soacra sa. Doar cei mai apropiati oameni stiau asta

Unul din controverstele personaje din politica romaneasca, Elena Udrea, este fericita mamica a unei fetite, ajunse acum la doi anisori. De cand s-a casatorit cu Adrian Alexandrov, blonda nu a apucat sa-si cunoasca soacra, cel putin asa povesteste ea. intalnire de gradul trei intre Elena Udrea si soacra in 2018, din cauza problemelor cu legea, . continuă pe Playtech

Elena Udrea implineste sambata 47 de ani. Cum petrece la munte, in a doua zi de Craciun, alaturi de fiica si iubit

Elena Udrea implineste sambata, 26 decembrie, 47 de ani. Fostul ministru PDL a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la munte, unde petrece Craciunul alaturi de iubitul sau, Adrian Alexandrov, si de fetita lor, Eva Maria.

Elena Udrea a implinit 47 de ani in a doua zi de Craciun. Cum a ales sa sarbatoreasca

Elena Udrea, Adrian Alexandrov si fetita lor, Eva Maria, au petrecut Craciunul la munte, intr-un peisaj de poveste din care nu a lipsit zapada. Fetita, in varsta de 2 ani, a avut parte si de prima intalnire cu Mos Craciun.

Cei mai frumosi brazi de Craciuni din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciuni din casele vedetelor.

Cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor.

Cei mai bine platiti YouTuberi in 2020

Revista Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti YouTuberi internationali. Iata cine se afla in clasament si cate zeci de milioane de dolari ar fi incasat anul acesta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )