Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce a spus fostul pilot al lui Kobe Bryant despre starea elicopterului si posibila cauza a accidentului

Hotnews Hotnews,
 Ce a spus fostul pilot al lui Kobe Bryant despre starea elicopterului si posibila cauza a accidentului

Kurt Deetz, fost pilot al companiei Island Express Helicopters, a declarat ca elicopterul cu care a calatorit fostul jucator al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, era in stare buna si avea un lung istoric de securitate, informeaza agentia spaniola EFE. continuă pe Hotnews

Cinci morti dupa prabusirea unui elicopter in California: Fostul jucator NBA Kobe Bryant, printre victime

Doliu in lumea sportului! Fostul jucator NBA Kobe Bryant si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Gheorghe Muresan, despre moartea lui Kobe Bryant: Odihneste-te in pace

Mai multe personalitati din lumea sportului si-au exprimat pe retelele de socializare regretele in privinta mortii neasteptate a lui Kobe Bryant. Printre acestia s-a aflat si fostul jucator roman de baschet, Gheorghe Muresan, care a transmis condoleantele sale familiei Bryant, potrivit Mediafax.

Noi detalii despre accidentul tragic in care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: A disparut in ceata si apoi s-a vazut o explozie uriasa

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Stirile ProTV: Cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant. De ce s-a rotit 15 minute inainte de tragedie

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

ULTIMELE MOMENTE din viata lui Kobe Bryant

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rot.

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Toate victimele din accidentul lui Kobe Bryant au fost identificate

Toate cele noua victime din accidentul mortal de elicopter suferit duminica, 26 ianuarie, de fostul baschetbalist Kobe Bryant au fost indentificate, a anuntat luni seara postul american de televiziune CBS.

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-a rotit 15 minute deaupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )