Libnet.ro
UNICEF

07:15

Stirile ProTV: Cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant. De ce s-a rotit 15 minute inainte de tragedie

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant. De ce s-a rotit 15 minute inainte de tragedie

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk. continuă pe Hotnews

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-a rotit 15 minute deaupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Un accident cumplit: De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant si cine a murit alaturi de el

CNN a oferit, in aceasta dimineata, ultimele detalii despre o tragedie colosala care a socat intreaga planeta si in urma careia noua persoane si-au pierdut vietile.

Stirile ProTV: Romanca din China, despre epidemia de coronavirus: E panica. Am un rucsac plin de masti

Inevitabilul s-a produs! Virusul care inspaimanta omenirea a fost confirmat pentru prima data in Europa. Iar in Wuhan, punctul zero al epidemiei, spaima si frustrarea cresc de la ora la ora.

Stirile ProTV: Imagini terifiante din Wuhan. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalului. VIDEO

Noi imagini terifiante au aparut din China. O filmare arata cadavrele unor persoane ucise de coronavirus, abandonate pe holurile unui spital din Wuhan, printre persoanele care asteapta sa fie consultate de medici.

Stirile ProTV: Cum arata scolile din Danemarca, unde elevii merg la ore din placere. Diferentele fata de Romania

Romania isi tine elevii - 2,5 milioane - in clase cu un aer imbacsit si emisii de dioxid de carbon care le dau copiilor dureri de cap si le diminueaza capacitatea de invatare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )